Flere end 9.000 besøgende lagde fredag vejen forbi POWERs nye butik i Mega Center Holbæk, der med en omsætning på 11 mio. kr. på åbningsdagen overgik alle elektronikkædens forventninger.

Foto: POWER

Fredag morgen stod flere end 1.100 kunder i kø foran POWERs nye POWERHOUSE i Holbæk, der er elektronikkædens 13. butik i Danmark – og første butik på Sjælland uden for Storkøbenhavn. Da de 80 POWER-medarbejdere klokken 22 lukkede dørene, havde flere end 9.000 besøgende lagt vejen forbi den nye butik, hvor de havde købt elektronik og hvidevarer for i alt 11 mio. kr.

”Det har været en fuldstændig forrygende åbningsdag og weekend for vores nye POWERHOUSE. Vi havde en forhåbning om, at godt 5.000 nordvestsjællændere ville lægge vejen forbi vores åbningsfest – og en intern målsætning om at nå 5 mio. kr. i omsætning. Så vi er selvfølgelig lykkelige over at tage imod flere end 9.000 besøgende og nå hele 11 mio. kr. i omsætning fredag. Den fantastiske velkomst bekræfter os i, at vi gør det rigtige ved at være bannerfører for billigere og mere gennemsigtige priser på elektronik og hvidevarer,” siger Jesper Boysen, direktør hos POWER.

Sjællænderne gik amok i støvsugere
På åbningsdagen købte kunderne blandt andet flere end 600 computere og tablets, 600 hårde hvidevarer, 750 mobiltelefoner og fitnessprodukter og ikke mindre end 1.800 støvsugere og andre små-elektriske husholdningsapparater – svarende til to styk i minuttet.

”Vi har lovet sjællænderne lavere priser og øget konkurrence inden for elektronik og hvidevarer. Det har de nu fået, og det bliver vel modtaget. Gennem hele weekenden har vi – udover tusindvis af holbækkere – haft besøgende fra hele Nordvestsjælland, der har taget turen til Holbæk for at gøre en ekstraordinær god handel. Sikke en modtagelse,” siger Jesper Boysen.

Salgstal for åbningsdagen 
Flere end 600 hårde hvidevarer
Flere end 300 TV
Flere end 300 lydprodukter
Flere end 1.800 støvsugere og andre små-elektriske husholdningsapparater
Flere end 600 computere og tablets
Flere end 750 mobiltelefoner og fitnessprodukter