Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet Aug 30, 2018 til Sep 11, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Spirituskørsel / kørsel i frakendelsestiden – Sandbyvej, Gislinge – Holbæk

Kl. 1930 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 55-årig mand fra Gislinge for spirituskørsel i en personbil, som han i øvrigt ikke måtte føre, idet den 55-årige i forvejen var frakendt kørekortet. Politiet løslod manden efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og afhøring til sagerne.

Færdselsuheld – Kalundborgvej / Stenhusvej, Holbæk

Kl. 0744 kørte en 51-årig kvinde fra Holbæk i en personbil ad Kalundborgvej mod øst og svingede til højre ad Stenhusvej mod syd. Under svingningen stødte hun sammen med en 19-årig kvinde fra Holbæk, som kørte på cykel også ad Kalundborgvej mod øst. Cyklisten blev i en tilkaldt ambulance bragt til skadestuen, hvor hun fik konstateret mindre kvæstelser i den ene fod. Bilisten slap uskadt fra uheldet, men kan forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet.

Færdselsuheld – Skagerakvej / Rørvangsvej, Holbæk

Kl. 0813 var sket endnu et uheld med en bilist og en cyklist involveret. En 30-årig mand fra Hørve kørte i en personbil ad Rørvangsvej mod nord og videre over Skagerakvej. Under passage af Skagerakvej stødte bilisten sammen med en 17-årig ung kvinde fra Vipperød, der kørte på cykel ad Skagerakvej mod vest. Cyklisten blev bragt på skadestuen til kontrol, men var sluppet med diverse knubs som følge af uheldet. Bilisten kan forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet.

Færdselsuheld /spirituskørsel – Skovvejen / Holbækvej, Mørkøv – Holbæk

Kl. 1516 var det sket et færdselsuheld i krydset Skovvejen – Holbækvej mellem en personbil og en varebil. En 65-årig mand fra Mørkøv var efter kørsel i en personbil ad Holbækvej mod syd kørt videre ud på Skovvejen for at svinge til venstre mod øst. I forbindelse hermed stødte han sammen med en varebil ført af en 46-årig mand fra Jerslev Sj., der kørte ad Skovvejen mod vest. Den 65-årige blev indbragt til skadestuen i Holbæk, hvor han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Begge parter var sluppet uskadte fra uheldet, som den 65-årige kan forvente at høre nærmere om fra politiet på grund af mistanke om overtrædelse af bl.a. vigepligten i krydset.

Færdselsuheld – Bygaden, Kundby, Svinninge – Holbæk

Kl. 2315 var en 35-årig mand fra Holbæk så træt og uopmærksom under kørsel i en personbil ad Bygaden mod nord, at han påkørte en parkeret bil, der blev skubbet frem i to andre parkerede biler. Den 35-årige slap uskadt fra uheldet, og de berørte bilejere er underrettet om skadevolderens identitet.

Ordensbekendtgørelse – Dalvænget, Tølløse – Holbæk

Kl. 0803 fik politiet en henvendelse fra en yngre kvinde, som var bange for sin eks-kæreste, som havde henvendt sig ved hendes bopæl. Politiet kørte til stedet og traf flere personer i nærheden af anmelderens bopæl. En af dem var højtråbende og aggressiv i sin adfærd, ligesom en kvindelig politibetjent blev kaldt for nedsættende ting. En spirituspåvirket, 24-årig mand fra Roskilde blev anholdt kortvarigt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af bl.a. sine ytringer over for politiet og sin truende adfærd generelt. Han kan nu se frem til at modtage en bøde.

Efteranmeldt røverisk overfald – Valdemars Sejrsvej, Holbæk

Kl. 1928 anmeldte pårørende til en 14-årig dreng fra Holbæk, at den 14-årige i forbindelse med et røverisk overfald ved en fastfood-restaurant var blevet frataget en ring, ligesom han og nogle andre havde fået flere slag i ansigtet. Den 14-årige var sammen med to kammerater taget på fastfood-restauranten kl. 1500-1600, da de pludselig blev opsøgt af en gruppe på ca. 10 unge i 14-16 års alderen. Alle tre blev truet til at gå med udenfor, hvor den 14-årige blev bedt om at tage en ring af. Det nægtede han, hvorefter en fra gruppen tog ringen af, samtidig med at en anden slog ham flere gange i ansigtet med flad hånd. En af kammeraterne fik også nogle slag i hovedet, inden gruppen forlod stedet. Politiet efterforsker nu sagen som et røveri og forsøger at få gruppen identificeret ud fra bl.a. videoovervågningen på fastfood-restauranten.

Spirituskørsel – Dalvænget, Tølløse – Holbæk

Kl. 2329 anholdt og sigtede politiet en 22-årig mand fra Roskilde for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Spirituskørsel – Østrupvej, Ugerløse – Holbæk

Kl. 1710 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 48-årig mand fra Ugerløse for spirituskørsel på en lille knallert. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere for alkohol.

Spirituskørsel – Holbækmotorvejen, Vipperød – Holbæk

Kl. 2040 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 44-årig mand fra Serbien for spirituskørsel i en dansk personbil, da han blev standset på rastepladsen Arnakke Syd. Den 44-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve, ligesom han inden løsladelsen betalte et depositum til politiet, som forventer, at han vil kunne straffes med bl.a. en bøde, når analyseerklæringen foreligger.

Bil uden nummerplader – Ladegårdsparken Vest, Holbæk

Kl. 1623 kørte en sort personbil uden nummerplader rundt i Ladegårdsparken og var netop kørt gennem busbanen, hvor personbiler ikke må køre. Politiet ledte i området efter bilen, der blev fundet henstillet på en græsplæne uden personer i. Tæt ved bilen fik politiet kontakt til to 23-årige mænd fra Holbæk, hvoraf den ene havde en dugfrisk synsgodkendelse på bilen. Da politiet ikke kunne fastlægge, hvem der havde været fører af bilen under kørslen i området, blev ingen af dem sigtet for noget, men dog vejledt om, at bilen skulle lovliggøres inden yderligere kørsel.

Hest påkørt – Ringstedvej, Svinninge – Holbæk

Kl. 0138 orienterede en 53-årig mand fra Mørkøv politiet om en lettere påkørsel af en hest, der pludselig var kommet løbende på tværs af vejen i det tågede vejr. Den 53-årige kørte med lav hastighed i nordlig retning ad Ringstedvej, da han lidt syd for Svinninge ramte hesten, som fortsatte i løb væk uden formentlig større skader. Bilen havde også kun fået en lille bule efter mødet med den mellemstore hest, der blev beskrevet som hvid med en grå manke. Politiet har noteret sig bilistens oplevelser, såfremt en hesteejer skulle undre sig over en lettere såret hest i sin fold.

Dyreværnssag – Holbækmotorvejen – Holbæk

Kl. 6.41 fik politiet en anmeldelse om en løs gris, en so på 150 kg, på motorvejen. Soen havde under transport på en påhængsvogn fået skubbet en plade af den ene side. Den var herefter sprunget af påhængsvognen under kørslen og gik nu vejrabatten. Soen kom lettere til skade ved faldet, og måtte aflives på stedet af en tilkaldt jæger. Ejeren af soen – en 70-årig mand fra Holbæk – kan forvente en bøde for overtrædelse af dyreværnsloven, idet han ikke havde sikret vognen forsvarligt.

Mand død efter slagsmål – H/F Rørvangsparken, Holbæk

Se udsendt pressemeddelelse fredag aften kl. 2400.

Den anholdte, 59-årige mand blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør som sigtet for drab. Retten bestemte, at den 59-årige skulle varetægtsfængsles frem til den 25. september 2018, men som mistænkt for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om grov vold med døden til følge. Der er endvidere nedlagt navneforbud i forhold til den sigtede i sagen.

Politiet har i forbindelse med undersøgelserne på gerningsstedet fredag aften/nat fundet den skarpe genstand, som var en steakkniv, som den sigtede er mistænkt for at have anvendt under slagsmålet mellem parterne. Offeret skal tirsdag obduceres på Retsmedicinsk Institut for at blive undersøgt nærmere for de livstruende skader, han pådrog sig under slagsmålet.

Spirituskørsel – Ringstedvej, Store-Merløse – Holbæk

Kl. 1850 anholdt og sigtede politiet en 75-årig mand fra Ringsted for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve på skadestuen i Holbæk til nærmere undersøgelse for alkohol.

 

Indbrud i perioden
Friggasvej, Allerup, Holbæk Stenhusvej, Holbæk Strandmøllevej, Holbæk Gl. Ringstedvej, Holbæk Elmegården, Jyderup Høedvej, Høed, Jyderup Storkevej, Hallebyore, Jyderup Solvænget, Jyderup Hermans Vænge, Knabstrup, Mørkøv (2 steder) Ventedgårdsvej, Knabstrup, Mørkøv Skolevej, Knabstrup, Mørkøv Regstrupparken, Regstrup Gl. Skovvej, Nørre Jernløse, Regstrup Guldrankevej, Regstrup Fresiavej, Regstrup Ringstedvej, Store Merløse Aspagårdsvej, Lammefjorden, Svinninge Hvedevænget, Svinninge Skolelodden, Svinninge Triersvej, Svinninge (2 steder) Solbakkevej, Svinninge Sønderstrupvej, Tølløse Bonderupvej, Ugerløse Centervænget, Vipperød Bakkehøj, Vipperød Kuskevænget, Vipperød