Nu kommer ZBC med et nyt tilbud til Holbæk og omegns borgere. Den 3. september åbner ZBC nyt Digitalt Læringscenter på Slotshaven 3 i Holbæk. Det betyder, at man bogstaveligt talt kan komme ind fra gaden til ZBC i Holbæk og selv sammensætte sit uddannelsesforløb – som det passer og når det passer ind.

Lars Hovgaard Jensen i en undervisningssituation i Digitalt Læringscenter ZBC. Foto: ZBC

Der er et stort behov for moderne læring og fleksibel efteruddannelse, der også er lokalt tilgængeligt for vores arbejdsstyrke. Det mener Jan Bagge, vicedirektør på ZBC, der står bag åbningen af endnu et efteruddannelsestilbud i Region Sjælland:

– Vi udbyder på nuværende tidspunkt mere end 80 forskellige uddannelser i vores digitale læringscentre, og disse vil vi nu også gøre tilgængelige for Holbæks borgere. På ZBC er det vores fornemmeste opgave at dække arbejdsmarkedets behov, og her er lokal forankring af efteruddannelse et vigtigt aspekt, fastslår Jan Bagge.
Det er en del af ZBC’s strategi at udbyde fleksible efteruddannelsestilbud i alle de otte byer, hvor ZBC er repræsenteret – og nu er turen kommet til Holbæk.

Kom ind fra gaden og tag på kursus
I Digitalt Læringscenter kan kursisterne gennemføre kurset i deres eget tempo med sparring fra ZBC’s eksperter.

– Hvis du bedst kan afse tid til kursus mandage og torsdage, er det dét, vi aftaler. Eller måske det er bedst i en bestemt uge? Det kan også være, at kursisten har svært ved at afse hele dage til kursusaktivitet, så er det muligt at opdele kursusaktiviteten i halve dage, forklarer Lars Hovgaard Jensen, chefkonsulent i Digitalt Læringscenter ZBC.

ZBC har digitale Læringscentre i Vordingborg, Næstved, Roskilde og Slagelse – og fra 3. september også i Holbæk.