Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet Jul 09, 2018 til Jul 17, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Musik til ulempe – Holbæk

Kl. 2354 kørte politiet til Filmtorvet, hvor der blev spillet meget højt musik. Politiet fik dæmpet musikken, så beboerne i nærheden kunne få nattero.

Forsøg på røveri – Holbæk

Kl. 2330 var en 36-årig kvinde fra Holbæk på Erik Menveds Vej, hvor hun blev truet af to personer, der ville have udleveret penge. Da hun ikke havde noget større beløb, så afstod de fra at tage hendes penge.

Gerningsmændene beskrives som:

Mand, 17 år, cirka 170 cm høj, mørkt hår, udenlandsk udseende, iført gråt tørklæde for munden og øjnene, blå bukser, sort trøje med logo. Grålig kniv i højre hånd.

Mand, 15 år, 165 cm høj, udenlandsk udseende, tørklæde med blåt og hvidt, hættetrøje, iført shorts.

Politiet vil meget gerne høre fra vidner eller andre, der har oplysninger til sagen. Ring på 114.

Vold mod politiet – Holbæk

Kl. 1503 blev der kastet en kniv efter en politimand, der var i gang med at tale med personer i Engvang.

Der blev sendt flere patruljer til stedet. Politiet anholdt en 27-årig mand, en 25-årig mand, en 34-årig mand, en 24-årig fra St. Merløse, en 30-årig mand. Alle fra Holbæk med undtagelse af den 24-årige.

Den 27-årige kastede en kniv efter en politimand, der ikke blev ramt.

Den27-årige blev ved et grundlovsforhør søndag fængslet til den 070818.

Narkokørsel – Holbæk

Kl. 2149 anholdt politiet en 25-årig mand fra Rødby, der kørte i bil på Jernbanevej. Han var påvirket af narkotika og fik derfor udtaget en blodprøve.

Politiet på svømmetur – Holbæk

Kl. 2343 fik politiet anmeldelse om et par, der skændtes højlydt i Strandparken, hvor de skulle ud at bade. En 24-årig kvinde, der var den ene halvdel af parret, svømmede længere og længere fra land, og en kvindelig politibetjent svømmede ud til kvinden og fik hende i land. Parret blev bortvist fra stedet, da alle havde fået fast grund under fødderne.

Efter en omklædning på politistationen var politipatruljen klar til nye opgaver i politikredsen.

Fremstilling i grundlovsforhør – Holbæk

En 18-årig mand fra Nykøbing Sj., blev onsdag fremstillet i grundlovsforhør sigtet for afpresning. Retten opretholdt anholdelsen af sigtede i 3×24 timer, som politiet nu bruger til yderligere efterforskning. Grundlovsforhøret blev afholdt for lukkede døre.

Personpåkørsel – Regstrup, Holbæk

Kl. 2230 blev en person påkørt af toget ca. 300 meter syd for Regstrup Station. En 35-årig kvinde fra lokalområdet afgik ved døden som følge af påkørslen. Politiets undersøgelser på stedet godtgjorde, at der var tale om en ulykkelig hændelse. De pårørende er underrettet om dødsfaldet.

Mistænkeligt forhold – Holbæk

Kl. 2306 bemærkede en anmelder, at der var en person til stede i et hus på Vejrhøj. Anmelderen mente, at der ikke skulle være nogen hjemme, og derfor ringede han til politiet. Medens politiet var på vej til stedet talte anmelderen med ejeren af huset, der kunne fortælle, at det var helt legalt, at der var nogen på adressen. Politiet kunne derfor aflyses.

Et godt eksempel på god nabohjælp!

Flugtbilist – Tjebberup, Holbæk

Kl. 2305 kørte en 49-årig kvinde ad Munkholmvej, da hun blev indhentet af en anden bil, der kom med høj hastighed. Kvinden forsøgte at undvige en påkørsel, men hendes bil blev ramt ved venstre baglygte.

Den bagfra kommende bil var en lille grå bil, der fik revet sit højre sidespejl af ved uheldet. Bilen forsvandt fra stedet uden at føreren gav sig til kende. Politiet undersøger nu sagen nærmere.

Anholdelse – Holbæk

Kl. 1110 anholdt politiet en 18-årig mand fra Nykøbing Sjælland, der sigtes for afpresning på en adresse i Holbæk. Den anholdte fremstilles i grundlovsforhør onsdag med krav om varetægtsfængsling. Politiet ønsker ikke at oplyse yderligere om sagen, da grundlovsforhøret formentlig vil blive begæret afholdt for lukkede døre.

Brand – Udby, Holbæk

Kl. 1147 var der brand i et hus på Lyngvej, hvilket blev opdaget af en nabo. Der var ingen personer i huset, men en hund blev reddet ud i god behold. Hele huset er sodskadet. Branden er formentlig opstået i forbindelse med nogle varmekedler.

Færdselsuheld – Holbæk

Kl. 1234 skete et færdselsuheld i krydset Samsøvej/Anders Larsensvej. En 46-årig kuwaitisk kvindelig statsborger kørte ad Anders Larsensvej mod øst, hvor hun overså sin vigepligt og kørte ud foran en bil, der kørte ad Samsøvej mod nord. Sidstnævnte bil blev ført afen 39-årig mand fra Holbæk. Brandvæsenet måtte frigøre den 46-årige kvinde fra bilen. Ingen kom tilsyneladende alvorligt til skade ved uheldet.

Anmeldelse om brand – Holbæk

Kl. 2222 kørte politi og brandvæsen til en adresse i Labæk, hvor der var set flammer i en bygning. Det viste sig, at der var tale om diskolys fra en naboejendom, der lignede flammer. Heldigvis ingen brand på stedet.

Brand – Holbæk

Kl. 1512 udbrændte en knallert, der stod i tunnel under jernbanen på Lundestien. Brandårsagen er ukendt. Ingen personer truffet ved knallerten. Politiet hører gerne til vidner, der har hørt eller set noget.

Spirituskørsel – Holbæk

Kl. 1242 anholdt politiet en 57-årig mand fra Holbæk, der kørte i bil på Roskildevej. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Indbrud i perioden
Kløverstien, Holbæk Rørvangsvej, Holbæk Thorsvej, Holbæk Barsebæk, Holbæk Holløsevej, Regstrup Katrinedal, Svinninge