Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet fra den 5. juli til den 11. juli 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Anholdelse – Holbæk.

Tirsdag kl. 11.10 anholdt politiet en 18-årig mand fra Nykøbing Sjælland, der sigtes for afpresning på en adresse i Holbæk. Den anholdte fremstilles i grundlovsforhør onsdag med krav om varetægtsfængsling. Politiet ønsker ikke at oplyse yderligere om sagen, da grundlovsforhøret formentlig vil blive begæret afholdt for lukkede døre.

Brand – Udby, Holbæk.

Tirsdag kl. 11.47 var der brand i et hus på Lyngvej, hvilket blev opdaget af en nabo. Der var ingen personer i huset, men en hund blev reddet ud i god behold. Hele huset er sodskadet. Branden er formentlig opstået i forbindelse med nogle varmekedler.

Færdselsuheld – Holbæk.

Tirsdag kl. 12.34 skete et færdselsuheld i krydset Samsøvej/Anders Larsensvej. En 46-årig kuwaitisk kvindelig statsborger kørte ad Anders Larsensvej mod øst, hvor hun overså sin vigepligt og kørte ud foran en bil, der kørte ad Samsøvej mod nord. Sidstnævnte bil blev ført afen 39-årig mand fra Holbæk. Brandvæsenet måtte frigøre den 46-årige kvinde fra bilen. Ingen kom tilsyneladende alvorligt til skade ved uheldet.

Anmeldelse om brand – Holbæk.

Tirsdag kl. 22.22 kørte politi og brandvæsen til en adresse i Labæk, hvor der var set flammer i en bygning. Det viste sig, at der var tale om diskolys fra en naboejendom, der lignede flammer. Heldigvis ingen brand på stedet.

Brand – Holbæk.

Mandag kl. 15.12 udbrændte en knallert, der stod i tunnel under jernbanen på Lundestien. Brandårsagen er ukendt. Ingen personer truffet ved knallerten. Politiet hører gerne til vidner, der har hørt eller set noget.

Afbrændingsforbud – hele politikredsen.

Der er fortsat afbrændingsforbud i hele politikredsen. Opmærksomheden henledes på, at der gives bøder på 5000 kr., hvis man overtræder forbuddet. Det er ikke nok, at man forklarer politiet, at man ikke kendte til afbrændingsforbuddet. Det er meget vigtigt af hensyn til alles sikkerhed, at forbuddet bliver overholdt.

Hærværk på bil – Holbæk.

Fredag kl. 18.16 blev anmeldt om hærværk på en sort Toyota Yaris, der var parkeret på Sofievej. En ukendt person har fået på kølerhjelmen med flere buler til følge. Hærværket sket mellem torsdag kl. 1500 og fredag kl. 1230.

Spirituskørsel – Mørkøv, Holbæk.

Fredag kl. 20.59 anholdt politiet en 55-årig mand fra København, der blev truffet kørende på Skovvejen. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Hærværk mod bil – Markedspladsen, Holbæk

Onsdag kl. 20.39 opstod der uoverensstemmelser mellem en 36-årig mand fra Holbæk og en 44-årig kvinde fra Tølløse. De kendte hinanden, og i forbindelse med et verbalt opgør udviklede tingene sig sådan, at den 44-årige kvinde slog bagruden i den 36-årige bil i stykker. Politiet kom til stedet og foretog anholdelse af den 44-årige, der formentlig var påvirket af et eller andet stof. Hun blev sigtet for hærværk og blev efter nogle timers ophold hos politiet afleveret på skadestuen til undersøgelse og behandling på grund af sin påvirkethed. Senere vil hun høre nærmere fra politiet, når erstatningskravet er opgjort.

Narkokørsel – Markskellet, Holbæk

Onsdag kl. 22.17 anholdt og sigtede politiet en 21-årig mand fra Holbæk for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer (mistanke om hash).

Indbrud i perioden
Hovedgaden, Gislinge
Rørvangsvej, Holbæk
Thorsvej, Holbæk
Barsebæk, Holbæk
Roskildevej, Holbæk
Jernbanevej, Jyderup
Platanvej, Kirke Eskilstrup
Katrinedal, Svinninge,