Den 13. september 2018 kl. 19.00 – 21.00 får du igen mulighed for at møde filosof, ledelsesteoretiker, forfatter og professor, Ole Fogh Kirkeby, når han holder sit næste foredrag i rækken om ledelsesfilosofi i Nr. Jernløse gamle Skole, Hovedgade 2 i Regstrup. Denne gang er overskriften ”Ledelse, værdier og eksistens”.

Ole Fogh Kirkeby er bl.a. kendt for sine ledelsesteorier med rod og afsæt i blandt andet den eksistentielle fænomenologi. Grundtanken er, at en leder ikke alene skal (er)kende sine egne styrker, men også være villig til at se på sine udviklingsområder, og hvad de udspringer af, for at være en kompetent leder.

Med lune, humor og en stærk pædagogisk sans formår Ole Fogh Kirkeby at formulere sin filosofiske ledelsesteori i et forståeligt sprog.

Har du allerede hørt foredraget ”Robusthed, skrøbelighed og det generøse lederskab” ved du, hvad du kan vente af Ole Fogh Kirkebys nyeste foredrag.

Billetterne til det tidligere foredrag blev udsolgt så hurtigt, at vi nu har valgt et sted med mere plads. Vi glæder os derfor til at tage imod jer på Nr. Jernløse gamle Skole til endnu et inspirerende foredrag af Ole Fogh Kirkeby.

Foredrag med Ole Fogh Kirkeby
Torsdag 13. september kl. 19.00 – 21.00
Pris 275,-

Tilmelding hos PS Videnscenter senest 13. august.

Ole Fogh Kirkeby. Pressefoto.