To pædagoger med eventyrlyst og iværksættertrang i blodet, en imponerende flot Rynkeby / GoMonkey kage og et team i gult er alt, hvad der skulle til for at skabe en herlig dag for GoMonkeys gæster i Søborg:

Vejret var i den grad med os, da vores to Rynkebyaber blev sat på taget af den gule Rynkebybil for at iagttage gæsterne kæmpe i højderne. Man fristes næsten til at tro, at de må have haft lidt af en fest ved at se alle de tobenede gæster kæmpe med de udfordrende baner.

Jon Eriksen og Daniel Monby er de to iværksættere bag GoMonkey i hhv. Søborg og Holbæk. Halvdelen af dagens omsætning i Søborg gik til Team Rynkeby Holbæk/Børnecancerfonden, og det blev til ca. 200 betalende gæster.
GoMonkey’s forhindringsbaner, der går fra træ til træ i forskellige sværhedsgrader og højder, byder på lidt af hvert. Det, der kan ligne en leg med begge ben solidt plantet på jorden, kan blive dit livs udfordring i højderne. Men hvorfor overhovedet bevæge sig derop?

– Det er i den grad tidens trend at udfordre sig selv på alle tænkelige måder, og det fine ved klatreparkerne er, at alle kan være med, fordi vi har baner i alle sværhedsgrader. Det bedste jeg ved, er at se en hel familie klatre med hinanden, heppe på hinanden og rose hinanden. De ser helt nye sider af sig selv og det er en suveræn måde at være sammen på, siger Jon Eriksen, der ejer GoMonkey sammen med Daniel Monby.

De to kreative ejere arbejder hele tiden videre med at udvikle parkerne, og deres inspiration finder de i udlandet, hvor trenden går mere i retning af korte, men meget stærke og grænseoverskridende oplevelser, som at hoppe ud fra 12 meters højde, hvilket man nu kan i begge parker. I GoMonkey i Søborg er der et frit fald på knap to meter, mens der er fem meter i Holbæk. Flere af de frivillige Rynker fik også prøvet flere af banerne og kan bekræfte, at GoMonkey er en stor familielegeplads.

1000 tak for en herlig dag i det grønne og tak for det store bidrag til Børnecancerfonden.

Foto: Anne-Vibeke Isaksen