Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet Maj 14, 2018 til Maj 22, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Fredelig folkefest i Holbæk

Fredag og lørdag var der stor fest på havnen i Holbæk. Politiet var tilstede både fredag og lørdag, og det blev en hyggelig og fredelig omgang. Ingen problemer under festlighederne, der havde deltagelse af flere tusinde mennesker.

Brand- Hanerup, Holbæk

Kl. 1650 var der brand i en vogn fyldt med halm på en adr. på Hanerupvej. Branden hurtigt slukket. Det viste sig, at to drenge 15 og 11 år fra lokalområdet havde sat ild til halmen med en lighter. Det fik de to en snak med politiet om, og de sociale myndigheder blev underrettet.

Anholdelse – Holbæk

Kl. 1731 anholdt politiet en 43-årig mand fra Søborg, der optrådte provokerende på Havnevej. Manden kom en tur i detentionen, og han fik en bøde med sig for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, da han blev løsladt.

Uro – Holbæk

Kl. 2123 blev anmeldt om uro i Strandparken, hvor en stor gruppe unge skulle kaste med flasker m.v. Politiet kørte til stedet, hvor man traf 9 unge, der spillede musik, hvilket politiet bad dem om at dæmpe. Der var intet om ødelagte bænke eller knuste flasker. De unge opførte sig stille og roligt i.flg. politifolkene.

Anholdelse – Holbæk

Kl. 2230 fik politiet anmeldelse om et mistænkeligt forhold, idet to personer kom kørende i en bil til Æblegården, hvorefter de gik i retning af byggepladsen ved Holbæk Sportsby. Politiet kørte til stedet med en hundepatrulje, og hunden fulgte et spor direkte til Sportsbyen, hvor to personer blev fundet inde på stedet i fuld gang med at sikre sig diverse materialer som stiger, maling m.v. Begge anholdt kl. 2315 sigtet for tyveri. De to sidder fortsat anholdt, og anklagemyndigheden vil tirsdag vurdere, om de skal fremstilles i grundlovsforhør.

Mød politiets præventive medarbejdere i Eskebjerg i formiddag og i aften i Holbæk midtby – Kalundborg/Holbæk

I dag fredag i tidsrummet kl. 1000-1100 vil en politiassistent fra den præventive afdeling være til stede i Eskebjerg ved Daglig Brugsen for at tale med borgerne om bl.a. tryghed i nærområdet. Borgerne vil dog også have mulighed for at få information om ordningen Nabohjælp i kampen mod indbrud i private boliger, ligesom politiet også gerne giver gode råd til at undgå f.eks. lomme- eller tasketyverier. Også mere generelle problematikker i lokalområdet kan man tale med politiet om.

I aften kl. 1800-2000 vil et par politiassistenter være til stede i Holbæk midtby i forbindelse med et Skvulp-festivalen i byen. Politiassistenterne er til rådighed med information om diverse kriminalitetsforebyggende tiltag og ordninger som f.eks. Nabohjælp, ligesom borgerne også kan tale med dem om andre emner fra lokalområdet.

Anholdelse – Holbæk

Kl. 1658 anholdt politiet en 42-årig mand fra Holbæk, der på Slagterivej blev uvenner med en anden mand omkring en parkering, der i øvrigt var lovlig. Det førte til, at den 42-årige skubbede til en 22-årig mand fra Holbæk. Den 42-årige fik en bøde for sin opførsel.

Mistænkeligt forhold – Tuse Næs, Holbæk

Kl. 2044 fik politiet oplysninger om en mistænkelig bil, der omkring kl. 1900 kørte rundt i kvarteret ved Kisserupvej. Der var tale om østeuropæiske mænd, der var kørende i en polsk indreg. varebil. De tilbød at udføre arbejde for beboerne, hvilket blev afslået.

Lastbil og bro kom for tæt på hinanden – Holbæk

Kl. 1415 kørte en lastbil ad Vald. Sejrsvej under broen ved jernbanen. En kran på lastbilen var ikke lagt ned, og det førte til påkørsel af broen. Ingen personskade med skade på bro og lastbil. Det var nødvendigt at spærre vejen midlertidigt for at få lastbilen fri igen.

Føreren af lastbilen er en 62-årig mand fra Regstrup.

Brand – Kisserup, Holbæk

Kl. 1644 blev anmeldt om brand på en sommerhusgrund på Grønhøjvænge. Beboerne havde tømt en grill, og tilsyneladende var alle gløder ikke gået ud. Der skete skade på beplantning på grunden, men branden bredte sig ikke til fast ejendom.

Der er grund til at være meget forsigtig, når man tømmer en grill for kul. Selv mange timer efter grillen er brugt, kan der være gløder i kullene, hvilket i tidens løb har overrasket mange grillejere.

Indbrud i perioden
Flægkær, Gislinge Damvej, Holbæk Sports Alle, Holbæk Anemonevej, Holbæk Østerled, Holbæk (2 steder) Absalonsvej, Holbæk Lundermarksvej, Holbæk L. C. Worsøesvej, Holbæk Markvænget, Jyderup Hovedgaden, Svinninge Tjørnedevej, Tølløse Holmevej, Tølløse Violvej, Tølløse Øvej, Undløse Bjørnevej, Vipperød