TV ØST har netop startet en kampagne, der med 2 nye spot hver 14. dag i de kommende måneder skal være med til at vise nogle af de mange smukke, interessante, vigtige og forskellige steder i det område, som regionen dækker.

Alle spot er filmet med drone og giver derfor et nyt kig på både kendte og ukendte steder. Disse kan både underholdning, natur, kultur, industri og andre steder, der på en eller anden måde indvirker på vores hverdag eller kan give os gode oplevelser.

Det første spot er fra Tølløse nær Holbæk. På toppen af de sjællandske alper og med udsigt over Lammefjorden troner Brorfelde Observatorium.

I 60 år spillede Danmarks største observatorium en væsentlig rolle i den danske og internationale forståelse af astronomi frem til forskningsenheden flyttede tilbage til København i 1996.

I september 2013 købte Holbæk Kommune de kendte observatorium bygninger for at udvikle et oplevelsescenter om geologi, natur og astronomi for både skoleklasser, familier og andre med lyst til at opleve og lære.

Du kan se spottet på Facebook, lige her: https://www.facebook.com/tveast/videos/1701188153275937/