Teatret Fair Play indgår i et stort projekt i samarbejde med Holbæk Kulturskole, Holbæk Billedskole, Teaterskolen Harlekin, Holbæk Kunstforening Æglageret og to børnehaver i Holbæk Kommune støttet af Slots- og Kulturstyrelsen med knap 190.000 kr.

Projektet går ud på at styrke børns og pædagogers møde med og oplevelse af kunst – teater, billedkunst og musik. Børnene arbejder med workshops i deres egne børnehaver, og på Teatret Fair Play får de lov til at øve og spille en rigtig forestilling.

Det er fantastisk at se, hvordan børn kan udvikle sig, når de vante rammer brydes, og kunsten spiller ind – de kan pludselig noget helt andet, end pædagogerne og forældrene normalt tror, de kan. Børnene spiller både for deres forældre og for hinanden, og man kan mærke, at børnene får en helt særlig oplevelse, når de ser børn på deres egen alder optræde.

Forestillingerne spejler børnenes egen virkelighed og giver dem nogle redskaber til at reflektere over og håndtere de ting, de selv oplever – erfaringer, der får dem til at vokse som mennesker, og mod til at kunne stå ved sig selv.