Foto: PS Videnscenter

PS Videnscenter vil gerne sende en varm sommerhilsen til alle der har medvirket til, at forårssæsonen 2017 blev så vellykket. De skriver på facebook:

Vi har afviklet veloverståede eksamener i Diplom-lederuddannelse, flere spændende foredragsaftener samt massere af velbesøgte kursusdage indenfor blandt andet: Medicinhåndtering, Nænsom Nødværge og Livredende førstehjælp. Kurser som alle udløser kursusbeviser efter overstået deltagelse.

Hen over sommeren holder vi pause i vores vidensdeling, men vi vender stærkt tilbage igen med nye tiltag efter sommerferien. Eksempelvis d.18. august hvor vi starter den certificerede Diplom-lederuddannelse “Det personlige lederskab” op. Herudover byder august på en temadag i KRAP kursus (FÅ BILLETTER TILBAGE).

Senere hen på året – i november – kan du deltage i kurset: “Opfrisk din viden om diagnoser”. Et kursus vi har haft afholdt d. 6. juni i år, og som blev godt modtaget af de deltagende kursister.

Men der sker meget andet i efteråret og vinteren, og du vil kunne læse mere om og finde alle kurser, foredrag og uddannelser på vores hjemmeside: www.psvidenscenter.dk, hvor du også kan tilkøbe billetter, og tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du er helt sikker på ikke at gå glip af et kursus eller foredrag i løbet af efteråret.

Læs mere her.