Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet 10. til 18 juli, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld med mange involverede – Holbækmotorvejen, Lejre.

Kl. 1543 tabte en varebil en stige fra sin bil under kørsel mod vest på motorvejen. Det førte til, at seks biler kørte over stigen, og nr. syv i rækken nåede at bremse, hvilket gjorde, at yderligere to biler bliver involveret i uheldet.

Der skete udelukkende materiel skade på biler og autoværn. Uheldet gav naturligvis trafikale problemer i uheldet, hvor 10 biler som nævnt var involveret.

Tricktyveri – Holbæk.

Kl. 1500 henvendte en kvinde sig ved en lejlighed på Samsøvej hos en 87-årig beboer.

Kvinden hævdede, at hun kom fra boligselskabet, og at hun skulle undersøge, om beboeren skulle have et nyt køkken. Det lykkedes kvinden at stjæle 5-600 kr. fra en pung og stjæle en guldring og nogle øreringe.

Kvinden beskrives som: Dansk, 25-35 år, almindelig af bygning, sort hår, iført en bøllehat.

Politiet vil meget gerne tale med vidner, der har en ide om, hvem kvinden kan være. Ring til os på 114.

Politiet skal advare imod, at man lukker nogen ind i sin bolig under lignende påskud. Der kommer aldrig nogen og kigger på køkkener, aflæser vand eller el eller lignende uden man er adviseret om det i forvejen.

Sig til vedkommende, at de ikke kan komme ind, og ring i stedet til politiet på 114 og fortæl om hændelsen.

Forsøg på indbrud – Svinninge, Holbæk.

Kl. 0223 fik politiet anmeldelse om et indbrudsforsøg i Rema 1000 på Hovedgaden, hvor et vidne havde bemærket en maskeret person. Det lykkedes ikke politiet at finde frem til de tre gerningsmænd i første omgang, men indbruddet blev forhindret.

Færdselsuheld – Skovvejen, Mørkøv, Holbæk.

Kl. 1133 var politiet til færdselsuheld på Skovvejen ved Tvede, hvor en 80-årig kvindelig bilist fra Bjergby kørte frem for ubetinget vigepligt i krydset Holbækvej/Skovvejen. Bilen ramte en anden bil, der blev ført af en 75-årig mand fra Gevninge, der kørte ad Skovvejen.

Den 80-årige kvinde og en 75-årig kvindelige passager fra den anden bil blev kørt til behandling på sygehus. Politiet har ikke nærmere oplysninger om deres tilstand.

Narkopåvirket bilist – Mørkøv, Holbæk.

Kl. 2249 anholdt politiet en 18-årig mand fra Mørkøv, der kørte i bil på Skovvejen. Han var påvirket af narkotika og fik udtaget en blodprøve.

Fremstilling i grundlovsforhør – Holbæk.- sag fra Gørlev.

En 21-årig kvinde fra Gørlev blev fremstillet i grundlovsforhør efter vold på Gørlev Kræmmermarked mod to personer natten til søndag. Hun blev fængslet til den 080817.

Vold – Holbæk.

Kl. 1045 blev en 35-årig kvinde fra Holbæk udsat for vold på parkeringspladsen ved Netto på Stenhusvej. Der opstod uenighed om en parkeringsplads, og det førte til, at en mand på 60-70 år, 185 cm, alm. af bygning, gråt hår, hvidt/gråt fuldskæg iført arbejdstøj i farverne grå og blå, pludselig slog kvinden i hovedet med knyttet hånd.

Den 35-årige var sammen med sin datter og gerningsmanden var sammen med en kvinde. Gerningsmanden og kvinden kørte i en ældre matgrå personbil startende med reg. nr. AW2.

Politiet leder nu efter manden, der muligt ud fra ovennævnte kan genkende sig selv, og derfor er opfordringen til ham, at han kontakter politiet på 114. Politiet vil også gerne tale med vidner til episoden.

Færdselsuheld – Holbæk.

Kl. 1510 kørte en 22-årig mand fra Holbæk i sin bil ad Odsherredvej mod syd og herunder overhalede han en anden bil. Den 22-årige mener, at han må være faldet i søvn, og dette var grunden til, at han kørte sammen med den overhalende bil, der blev ført af en 47-årig kvinde fra Svinninge.

Begge parter kørt til undersøgelse på sygehus. Politiet kender ikke deres tilstand.

Spirituskørsel – Jyderup, Holbæk.

Kl. 2155 blev en 37-årig kvinde fra Snertinge standset på Skarridsøgade efter at en politimand uden for tjenesten havde kørt efter kvinden fra Snertinge mod Jyderup, hvor hun kørte meget usikkert. Det viste sig, at kvinden var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Narkopåvirket bilist – Vipperød, Holbæk.

Kl. 1430 anholdt politiet en 27-årig mand fra Rødovre, der kørte i bil på Holbækmotorvejen. Han var påvirket af narkotika og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt.

Færdselsuheld – Gurede, Holbæk.

Kl. 1820 skete et færdselsuheld på Bøgebjergvej, , hvor en 52-årig kvinde fra Holbæk kørte ad Bøgebjergvej mod vest. I et sving mistede hun herredømmet over bilen og ramte ind i et træ, hvilket førte til skader i ryggen. Hun blev kørt til behandling på sygehus.

Forsøg på indbrud i tankstation – Holbæk.

Kl. 0100 til kl. 0500 var en hoveddør til Circle K, Kalundborgvej, forsøgt opbrudt af to personer, der beskrives som A: Mand, 180 cm. høj, alm. af bygning, lys i huden, mørkt klæde for ansigtet, lys t-shirt, mørk trøje, handsker og mørkebukser med lyse striber ned langs benene. B: Mand, 185 cm høj, iført mørkt tøj. De var kørende i en minibil med sort bagklap muligt en Citroen C1.

Anholdelse – Holbæk.

Kl. 1430 anholdt politiet en 22-årig mand, der ikke ønskede at oplyse navn m.v. til DSB og senere til politiet. Efter indbringelsen til politistationen opgav han sit navn m.v. Han blev sigtet for overtrædelse af retsplejeloven og fik en bøde for at nægte at opgive sit navn, adresse og fødselsdato, hvilket alle har pligt til at oplyse til politiet.

Anholdelse – Holbæk.

Kl. 1900 anholdt politiet en 44-årig mand fra Holbæk, der i Agervang opførte sig provokerende m.v. over for politiet og andre tilstedeværende.

Den 44-årige overnattede i detentionen og er løsladt om morgen med en bøde for sin optræden.

Færdselsuheld – Holbæk.

Kl. 1950 kørte en varebil ind i en anden bil på Kløvermarksvej. Føreren af bilen stak af fra stedet. Der skete kun materiel skade. Politiet undersøger nu sagen nærmere.

Færdselsuheld – Vipperød, Holbæk.

Kl. 1628 kørte en 46-årig kvinde fra Gislinge ud fra parkeringspladsen ved Netto i sin bil og holdt stille med fronten ud over cykelstien. I det samme kom en 55-årig mand fra Holbæk cyklende ad Roskildevej mod syd og ramte bilen. Cyklisten brækkede et kraveben og blev kørt til sygehus i ambulance.

Brand – Regstrup, Holbæk.

Kl. 0213 brændte fire dæk, der var stablet op om en lygtepæl og et el-skab ved siden af lygtepælen. Det førte til, at de nærliggende husstande mistede strømmen. Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der har hørt eller set noget i relation til sagen. Ring på 114.

Fremstilling i grundlovsforhør – Holbæk – sag fra Vig.

Den 50-årige mand, der sigtes i forbindelse med vold på Vig Festivalen blev fremstillet i retten kl. 1130. Han blev fængslet til den 250717. Retsmødet afholdt for lukkede døre.

Indbrud i perioden
Kathrinevej, Holbæk.
Kalundborgvej, Tuse, Holbæk
Mårsøvej, Holbæk
Kalundborgvej, Holbæk
Stenhusparken, Holbæk
Lysbjerg, Hjembæk, Jyderup
Mosevænget, Jyderup
Nyvej, Jyderup
Hovedgaden, Svinninge
Ringstedvej, Svinninge
Solager, Svinninge