Efter otte dage i sadlen ankom Team Rynkeby Holbæk til byernes by sammen med de 43 andre nordiske hold. Det var et imponerende syn, da samtlige 1700 ryttere kørte ind på Pairie du Cercle Sud.

Mange familiemedlemmer og venner havde valgt at lægge turen forbi Paris for at tage imod deltagerne. Der blev hujet, klappet og krammet, da rytterne nåede pladsen. Det var en bevægende velkomst.

– Denne dag er jo kulminationen på 10 måneders intens indsats. Alle på holdet har knoklet for at nå hertil. Vi har alle arbejdet for at samle sponsorater ind til støtte for børn med kritiske sygdomme. Derudover har rytterne trænet ihærdigt for at blive klar til at kunne gennemføre turen og serviceholdet har slidt for at organisere det store praktiske set-up omkring turen. Og nu er vi her. Vi er i mål. Det er virkelig en stor dag for os alle, siger holdets kaptajn Tine Bjerregaard.

De otte dagsetaper er gået gennem det danske sommerlandskab, smukke tyske landsbyer, flade Holland, bakkefyldte Belgien og charmeredende Frankrig. Vejret er altid en joker, men bortset fra et par regnvejrsdage har holdet haft rigtig godt cykelvejr.

Det er helt speciel oplevelse at tilbagelægge så lang en distance på cykel. Og det er en fantastisk oplevelse at gøre det sammen med alle de engagerede deltager på holdet, forsætter Tine Bjerregaard.

Inden den fælles afslutning for alle 44 Rynkebyhold, kørte Team Rynkeby Holbæk en tur på 20 kilometer i Paris’ gader. Ruten gik bla. Forbi Triumfbuen ned af Avenu Champs Elysees mod Place de la Concorde og videre mod vores fælles mødested.

De fleste af deltagerne holder nu lidt ferie sammen med familien og så samles de igen til en lille afslutningsfest i august. Herefter samles de også til selve overrækkelsen af checken til Børnecancerfonden den 30 september 2017. Sidste år samlede Team Rynkeby 43 millioner ind til den gode sag.

Mange tak til Hans Bruun-Jensen, Team Rynkeby Holbæk, Holbæk LMK for tekst og foto.