Foto: DGI

Ny post til formanden for Holbæk Badminton Klub, Claus Vognsen, der er blevet valgt til bestyrelsen i DGI Midt- og Vestsjælland. Her vil han arbejde for at styrke idrættens vilkår i 800 idrætsforeninger fra Brøndby i øst til Kalundborg i vest.

Claus Vognsen er 40 år og bor i Holbæk sammen med sin kæreste og barn. Han er formand for Holbæk Badminton Klub, har altid dyrket idræt og har for nyligt kørt cykelløbet Absa Cape Epic i Afrika på 691 km. Da bestyrelsen konstituerede sig, blev Claus Vognsen politisk ansvarlig for områderne Idræt & Motion og Outdoor.

“Jeg stillede op til bestyrelsen, fordi jeg var nysgerrig på, hvad en organisation som DGI kan bruges til. Det var lysten til at tage del i de overordnede politiske og strategiske rammer for at styrke idræt og motion i vores del af landet”, siger han.

Kommunalt tæft
I kraft af sit job kender Claus Vognsen den kommunale verden godt, fordi han er konsulent i virksomheden ABC Hverdag, der arbejder med ydelser indenfor det sociale og pædagogiske område. Det er en viden, han vil bringe i spil i sit bestyrelsesarbejde.

“Aktive og sunde mennesker har aldrig været højere på kommunernes dagsorden. Jeg synes, at DGI har et enormt potentiale i at stå stærk i kommunernes bevidsthed, så vi bliver et tydeligt brand og en foretrukken samarbejdspartner. DGI har med sin store spændvidde, foreningsrelationer og ekspertise en helt klar berettigelse til at tage den position”, siger han.

Tættere på foreningerne
Med en fortid i hæren, karriere i det private og erfaring som foreningsformand er Claus Vognsen klar til at arbejde målrettet for at styrke foreningslivet.

“Medlemsforeningerne vil faktisk opleve det helt fysisk, at jeg nu er en del af bestyrelsen. For jeg vil ud i foreningerne og se, hvad der sker. Jeg vil mindske afstanden fra bestyrelsen til medlemsforeningerne, så de kan mærke, hvad de er en del af. De skal mærke en professionel og skarp bestyrelse, der er både professionel og markedsorienteret”, siger han.

En nyt hold er sat
Efter årsmødet i DGI Midt- og Vestsjælland består bestyrelsen nu af: formand Bruno L. Hansen, næstformand Majken Nielsen, Thomas Bisgaard, Kirsten Andersen, Rolf Dejløw, Claus Vognsen, John Skipper og Vibeke Lund.

Se mere på www.dgi.dk/midtogvestsjaelland