Foto: DGI

Gislinge BK, Store Merløse Fodbold og Tuse IF er klar til at byde fodboldglade børn og unge velkommen til en spændende, anderledes og udfordrende uge med DGI’s fodboldskole i sommerferien. Tilmeldingen er åben.

Der bliver masser af muligheder for at træne både teknik og tempo i Holbæk Kommune, når Gislinge BK i uge 26, Store Merløse Fodbold i uge 27 og Tuse IF i uge 31 holder fodboldskole. Tilmeldingen er åben, og det er med at være vaks på tasterne, hvis man vil sikre sine børn en plads. Tilmeldingsfrist d. 28. maj.

En af Danmarks bedste ungdomstrænere står bag øvelserne
Temaet for DGI’s fodboldskoler i 2017 er “Træn dig til dine drømme” med grundlæggende teknik og tempo, og der bliver masser af aktiviteter på banernes grønne græs. Det er ikke hvem som helst, der står bag temaet og de praktiske øvelser. DGI har lavet et sam-arbejde med Carsten Dohm, der er en af Danmarks dygtigste børne- og ungdomstræ-nere. Carsten Dohm har et imponerende CV, og har blandt andet i flere år været ansat i FC Nordsjælland og Brøndby IF på ungdomssiden samt udgivet flere bøger om børne- og ungdomstræning. Han er i dag tilknyttet Shanghai SIPG i Kina som teknisk konsulent.

“Alle øvelser på årets fodboldskole er udviklet af Carsten Dohm. For at give børnene de bedste oplevelser på fodboldskolen, har alle trænere på DGI’s fodboldskoler været til trænersamling, hvor han har vist og forklaret indholdet af øvelserne”, siger Christian Sloth, der er idrætskonsulent i DGI Midt- og Vestsjælland.

Bliv bedre til fodbold
Traditionen med DGI’s fodboldskoler er over 25 år gammel, og målet med fodboldskolerne er, at fodboldglade drenge og piger får sig en sund og aktiv sommerferieoplevelse. Der er gode muligheder for at få nye venner, og så handler det selvfølgelig om at blive bedre til at spille fodbold.

DGI lægger sammen med klubben vægt på, at fodboldskolerne er lærerige, spændende, udfordrende og også lidt anderledes. Og der er tradition for, at fodboldskolerne også byder på overraskelser ud over ‘bare’ fodbold.

Alle kan være med
Fodboldskolen er organiseret og ledet af kvalificerede trænere og hjælpetrænere fra klubben, og det er deres fornemmeste opgave at sørge for, at alle deltagerne kan være med – både øvede og ikke øvede. DGI’s Fodboldskoler er nemlig åbne for alle i alderen 7-15 år, både rutinerede og nybegyndere indenfor fodboldens verden.