Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet Mar 21, 2017 til Mar 29, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-holbaek.dk

Tyveri af diesel – Holbæk.

Ofte sker tyveri af brændstof på landejendomme m.v., men i dette tilfælde er det sket i centrum af Holbæk:I weekenden er der stjålet 300-400 liter dieselolie fra en gravemaskine, der stod på Klosterstræde. Et tankdæksel er ødelagt på maskinen.

Narkopåvirket bilist – Holbæk.

Kl. 2234 anholdt politiet en 35-årig mand fra Hedehusene, der blev standset på Vald. Sejrsvej i Holbæk. Han var påvirket af narkotika og fik derfor udtaget en blodprøve. Han blev fundet i besiddelse af en del kontanter. Han skyldte i forvejen en del penge til det offentlige, og han fik derfor taget 7500 kr. i kontanter som et “afdrag” på sin gæld.

Kørsel uden førerret / misbrug af nummerplader – Ahlgade, Holbæk

Kl. 0949 kontrollerede politiet en bilist, der netop var standset i Ahlgade. Føreren af bilen – en 37-årig mand fra Ringsted – kunne ikke fremvise noget kørekort og erkendte straks, at han ikke havde nogen førerret. Ved nærmere kontrol af hans bil kunne politiet konstatere, at bilen var forsynet med nummerplader, der rettelig burde sidde på et andet køretøj, og som faktisk havde været afmeldt hos SKAT siden juni 2016. Den 37-årige blev derfor sigtet for kørsel uden førerret i en uindregistreret og uforsikret bil samt for uberettiget brug af nummerpladerne. Da politiet også kunne konstatere, at den 37-årige var blevet afsløret i at køre bil trods manglende førerret en del gange tidligere, beslaglagde politiet hans nyligt indkøbte bil med henblik på konfiskation ved et retsmøde, som han vil blive indkaldt til, når sagerne mod ham samt spørgsmålet om konfiskation af bilen skal afgøres.

Narkopåvirket bilist – Jyderup, Holbæk.

Kl. 1747 blev en 32-årig mand fra Jyderup anholdt på Lindevej, hvor han kørte i bil. Han var påvirket af narkotika og fik udtaget en blodprøve.

Færdselsuheld – Møllevej, Holmstrup, Svebølle – Holbæk

Kl. 1814 fik politiet via alarm 112 en anmeldelse om et færdselsuheld, hvor en bil havde påkørt et træ og efterfølgende var brudt i brand. Det viste sig, at føreren – en 64-årig mand fra Jyderup – var blevet reddet ud af bilen og straks blev bragt til fornøden behandling på skadestuen i Holbæk for skader på sit ene ben som følge af uheldet. Han havde under kørslen fået højre hjulpar ud i græsrabatten, hvorefter han mistede herredømmet over bilen og ramte et vejtræ. Der var ikke andre trafikanter involveret i uheldet.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Holbækmotorvejen, Roskilde – Lejre

Kl. 2127 fik politiet via alarm 112 melding om et færdselsuheld på motorvejen i det østgående spor ved Gevninge-afkørslen, idet en varebil var væltet. Politiet kørte til uheldsstedet og traf en spirituspåvirket, 28-årig mand fra Nykøbing Sj., som havde været fører af varebilen. Han havde kørt med høj hastighed i østlig retning, da han formentlig på grund af nedbør mistede herredømmet over varebilen, der væltede og standsede på siden i den ene vognbane på motorvejen. Den 28-årige blev i en tilkaldt ambulance bragt til kontrol på skadestuen i Holbæk, men var sluppet fra uheldet med diverse knubs. På skadestuen udtog en læge en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol i blodet. Ingen andre trafikanter var involveret i ulykken.

Indbrud i perioden
Sømandsvejen, Gislinge
Østre Havnevej, Holbæk
Tjebberup, Holbæk
Ladegårdsparken Vest, Holbæk
Kalundborgvej, Holbæk
Hjulmagervej, Holbæk
Ringstedvej, Kvanløse, Holbæk.
Lyngvej, Jyderup
Bygade, Store Merløse
Sportsvej, Tølløse