Fantastisk dag i Go2Fitness med veltilrettelagt spinning event til fordel for børnecancerfonden!

Der var “købt” 36 sponsorcykler og 150 deltagere trådte i pedalerne i de seks timer fra 10-16, hvor Go2fitness havde sørget for engagerede instruktører, musik og lysshow så det, der normalt forekommer som en hård strabads nærmest blev en fest med masser af hårdtarbejdende spinningryttere side om side – med smil på læben og fantastisk humør. Nogle sponsorer deltog med 6 ryttere pr cykel, andre med ryttere, som tog både 2 og 3 runder på cyklen. Et par stykker imponerede med at tage alle 6 timer i sadlen.

Team Rynkebys servicefolk stod for udskænkning af kaffe og kolde drikke – når de ikke selv tog en tørn på spinningcyklen. Hertil stod de for et overvældende depot med sandwich, chips, chokolade og andet sødt, müslibarer, frugt og kage som alt sammen var doneret af Team Rynkeby Holbæks velvillige sponsorer. Ligeledes var der ovenikøbet sponseret goodie bags til hver eneste deltager.

Overskuddet fra dagen er på kr. 24.000 til Børnecancerfonden.

Alle i Team Rynkeby Holbæk er taknemmelige og glade for den kæmpe opbakning, som alle bidrager med og en dag som denne understreger endnu engang, at vi alle er med til at gøre en forskel.