I søndags havde man opstart af begyndertræning i Holbæk løbe- og motionsklub, hvor der tilbydes både løb og Power Walking.

Der var opstart fra Stenhus Gymnasiums P-plads, hvor over 60 deltager troppet op – super flot. Det har været muligt at tilmelde sig træningen siden 1 jan. Og for 14 dage siden blev der holdt informationsmøde, hvor mange af deltager deltog og blev klædt godt på til at komme i gang.

Deltagerne skal nu igennem et 18 ugers træningsforløb, hvor de første 6 uger bliver stille og rolig træning. Her arbejdes der med forskellige dele af kroppen så den også bliver klar til at blive løber. De sidste 12 uger bliver der så stille og rolig lagt flere løbe minutter på, så alle gerne efter de 18 uger kan løbe 5-8 km.
Deltagerne skal træne 3 gange om uge de næste 18 uger.

Holbæk Løbe- og Motionsklub har igennem de sidste 10 år kørt begyndertræning, hvor deltagerantallet har ligget fra 250 og ned efter . Man har i år lidt mindre medlemmer end normalt, men klubben er rigtig godt tilfredse med det antal der er kommet i år. Man skal tænke på at løb igennem de sidste 10-12 år kun er gået en vej og det er fremad og vi efterhånden har ramt loftet og vi nok de næste par år vil se en lille nedgang . Og i en by som Holbæk kan man nok ikke forvente at 100 melder sig år efter år. Så med dagens deltagerantal er klubben rigtig glade og glæder sig nu til at få dem alle igennem det 18 ugers forløb.