Slip den indre gambler løs i museets spillebule. Der er spil fra flere historiske perioder: brætspil fra romertid og vikingetid, terningspil og kuglespil fra middelalder og renæssance og fra 1900-tallet er der kortspil, ringspil og snydespil. Der er hjælpe at hente til at få styr på spilleregler. Frivillige fra museet står parat til at spille med og der ligger udførlige beskrivelser af spillene.

Dårlige tabere og andre, der har brug for en spillepause kan gå i klippeværkstedet og lave fastelavnsmasker og gækkebreve eller snurretoppe og vindmøller.

Alle tiders spil og kreative aktiviteter foregår på Holbæk Museum tirsdag den 14. og onsdag den 15. februar kl. 11-15. Aktiviteterne er gratis når entreen er betalt. Børn under 18 år har gratis adgang.

Spil med Kille og Kalle
Kille og Kalle, som er Holbæk Kommunes aktivitetstilbud til de 5-6-årige, har fundet noget gammeldags legetøj frem. Sammen med Kille og Kalle kan man hinke, hoppe i sjippetov og spille bold.

Kille og Kalle aktiviteterne foregår fra tirsdag den 14. februar til fredag den 17. februar kl. 10-16 og er gratis for børn, der kommer sammen med deres familie og medbringer et Kille og Kalle pas.