Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet Dec 27, 2016 til Jan 04, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-holbaek.dk

Falsk pengeseddel – Holbæk.

Kl. 1527 benyttede en kunde en seddelautomat for at indsætte penge i Nordea på Ahlgade. Imidlertid ville maskinen ikke tage pengesedlen, og manden gik derfor til kassen, hvor en medarbejder konstaterede, at der var tale om en falsk pengeseddel. Sedlen blev indleveret fra et firma, og det vides ikke hvem, der har brugt den falske pengeseddel. Kunden var tydeligvis helt uvidende om, at han stod med en falsk pengeseddel.

Kørsel i frakendelsestiden – bil beslaglagt – Drivsåtvej, Jyderup – Holbæk

Kl. 2203 sigtede politiet en 19-årig mand fra Jyderup for kørsel i frakendelsestiden i en personbil, idet den 19-årige i forvejen var frakendt førerretten. Da den 19-årige flere gange tidligere var blevet afsløret i at køre bil trods den manglende førerret, beslaglagde politiet hans personbil med henblik på senere konfiskation. Den 19-årige vil derfor blive indkaldt til et retsmøde, når sagen og spørgsmålet endelig konfiskation skal afgøres.

Narkobilist – Gl. Ringstedvej, Holbæk

Kl. 0319 anholdt og sigtede politiet en 45-årig mand fra Hørsholm for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. En narkometertest indikerede, at han var påvirket af både kokain og metadon. Han blev også sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han i forvejen var frakendt kørekortet. Den 45-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og afhøring til sagerne.

Voldelige gæster – Vestergade, Holbæk

Kl. 0501 måtte politiet assistere dørmændene på et diskotek med at bortvise tre unge, som dørmændene flere gange havde bedt om forlade diskoteket. De unge var blevet så sure over bortvisningen, at de overfaldt dørmændene og skabte tumult på stedet.

Politiet fik kontakt med en 25-årig kvinde fra Slagelse, 32-årig kvinde fra Holbæk samt en 33-årig mand fra Holbæk. Alle tre blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven på grund af deres opførsel på diskoteket og efterfølgende ved politiets foranstaltning bortvist fra stedet.

De fik også et forbud mod at være gæster på stedet de næste to år, og alle tre kan nu forvente at modtage en bøde som afslutning på nattens diskoteksbesøg.

Narkopåvirket bilist m.v. – Hvalsø, Holbæk.

Kl. 1441 kørte en bilist ad Ringstedvej mod syd gennem Kvanløse. Varebilen slingrede usikkert og ved Igelsø kørte bilen galt og ned på en mark. Manden fik bilen op på vejen igen og fortsatte sin kørsel. Kl. 1546 påkørte bilen en anden bil, der blev ført af en 49-årig mand fra Store Merløse.

Uheldet skete på Hvalsøvej i Hvalsø. Føreren af varebilen, en 45-årig mand fra Hørsholm, var påvirket af narkotika og forsøgte efterfølgende at nikke en politimand en skalle efter anholdelsen, ligesom han spyttede politimanden i ansigtet.

Forinden var han tilbageholdt af civile, hvor han også optrådte voldeligt over for disse. Det betød også, at han sigtes for vold mod en 56-årig mand fra Tølløse, der tilbageholdt ham til politiet kom frem.

Den 45-årige blev sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand samt vold mod politiet og den 56-årige mand. Han vil senere få sagen
afgjort
i retten.

Narkopåvirket bilist – Holbæk.

Kl. 0136 anholdt politiet en 28-årig mand fra Ringsted, der kørte på Vald. Sejrs Vej. Han var påvirket af narkotika og fik udtaget en blodprøve.

Brand i bil – Holbæk.

Kl. 0923 blev anmeldt om, der stod en udbrændt bil på fælleden, Oldvejen i Holbæk.Det vides ikke, hvornår bilen rent faktisk er brændt og brandårsagen er også ukendt.

Politiet hører gerne fra vidner, der har kendskab til sagen. ring på 114.

Spirituskørsel – Roskildevej, Ll. Grandløse, Holbæk

Kl. 2147 anholdt og sigtede politiet en 47-årig mand fra Tølløse for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Brand i bil – Østerled, Mørkøv – Holbæk

Kl. 0657 blev politiet og brandvæsnet via alarm 112 underrettet om, at en bil på en parkeringsplads var brudt i brand. Bilen udbrændte trods brandvæsnets indsats, og bilejeren – en 36-årig mand fra Mørkøv – oplyste, at bilen ikke havde været brugt siden dagen før. Politiet undersøger derfor årsagen til branden nærmere, idet der ikke umiddelbart var nogen naturlig forklaring på dens opståen.

Vold / hærværk – Skovvejen, Nr. Jernløse, Regstrup – Holbæk

Kl. 1200 anmeldte en 24-årig mand fra Mørkøv, at han havde forsøgt at stoppe en strid mellem en mand og en kvinde. Anmelderen var blevet overfuset af en mand, der også havde brækket retningsviserblinket af anmelderens bil og kastet det efter ham. Den sure mand var herefter kørt fra stedet og efterlod en 42-årig kvinde fra Mørkøv på stedet. Det viste sig, at den 42-årige kvinde havde været passager i en bil ført af en 40-årig mand fra Svebølle. Der var opstået en strid mellem fører og passager om måden at køre bil, hvorefter føreren var standset og korporligt havde smidt passageren ud af bilen. Da anmelderen så dette og standsede, rettede den 40-årige sin vrede mod anmelderen i stedet. Politiet ledte efter den 40-årige uden at finde ham for at tale med ham omkring hændelsen og for at kunne sigte ham for diverse overtrædelser.

Brand – Holbæk.

Kl. 1231 kørte politi og brandvæsen til Poppelgården, hvor der var ild i et hus. I forbindelse med madlavning glemte man en gryde med olie i køkkenet, som der gik ild i. Familien prøvede selv at slukke ilden uden held. Branden bredte sig til nabohusets tag. To blev kørt til sygehus for check for røgforgiftning.

Mistænkeligt forhold – Holbæk.

Kl. 1425 så en anmelder en mand komme fra Knudskoven og gå ind i en have til et hus på Lundemarksvej. Anmelderen fandt dette mistænkeligt og tilkaldte politiet. en hundepatrulje fandt ikke tegn på indbrud nogen steder. Det vides således ikke, hvad manden skulle på stedet. God nabohjælp!

Færdselsuheld – Holbæk.

KL. 1440 skete et færdselsuheld på Borgmester N.E. Hansensvej, hvor en 68-årig mand fra Holbæk kørte mod vest, og bagved kørte en 56-årig mand fra Holbæk. Sidstnævnte kørte ind i den forankørende. Den 56-årige var påvirket af spiritus, og han fik udtaget en blodprøve.

Der skete kun materiel skade.

Brand – Holbæk.

Kl. 2341 kørte politi og brandvæsen til Ørnevej, hvor der var ild i en villa. Ilden startet i en stue, og brandårsagen var en juledekoration. Der var sodskader i huset efterfølgende. Branden hurtig slukket.

Lov om euf. stoffer – Holbæk.

Kl. 0000 bemærkede politiet, at en 20-årig mand fra Holbæk fik overdraget en pose med hvidt pulver. Det førte til en sigtelse for overtrædelse af lov om euf. stoffer. Han fik samtidig et forbud mod at komme på stedet de næste to år.

En 18-årig mand fra Holbæk blev rasende over at se politiet på stedet, og det endte med, at han fik en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Uro – Holbæk.

Kl. 0048 blev anmeldt om slagsmål på Nygade. Politiet kom til stedet. Uroen var da stoppet. En 20-årig kvinde måtte en tur på skadestuen efter vold. Selve anmeldelsen optages senere. Der er derfor ikke flere enkeltheder om sagen i øjeblikket.

Færdselsuheld – Jyderup, Holbæk.

Kl. 1844 rullede en bil rundt på taget. I bilen var fem personer, hvoraf de tre var børn. Politiet har ikke nærmere oplysninger om uheldet i øjeblikket.

Indbrud i perioden
Gasværksvej, Holbæk
Stenhusvænget, Holbæk
Kapellanvej, Holbæk
Borgmestergårdsvej, Holbæk
Bøgebjergvej, Gurede, Holbæk
Baggesens Have, Holbæk
Drosselvej, Jyderup
Bellisvej, Regstrup
Guldrankevej, Regstrup
Hvedevænget, Svinninge
Agrovej, Tølløse
Dalvænget, Tølløse
Bøgevej, Ugerløse