Netop nu er Peter A.G. aktuel med sin solotur i hele landet. Og den 28. februar gæster Peter A.G. Holbæk Teater til allerede udsolgt koncert. Det bliver en oplevelse med både elskede hits og masser af røverhistorier.

Publikum kan se frem til rockpoesi af bedste skuffe og en usædvanlig hyggelig stemning, når Peter A. G. i denne stemningsfulde, akustiske solokoncert.

TV seere, som har fulgt med i dette års Toppen Af Poppen på TV2, har ikke kunnet undgå at bemærke, at GNAGS-sangskriveren Peter A.G. var med i programmet. Hans poetiske væsen og musikalske talent smittede af i hvert eneste program. Til glæde og fornøjelse.

Nu får publikum så muligheden for at opleve ham LIVE, mutters alene, SOLO med mundharpe og guitar i “Det Scene Show 3”. “Det er tiden, der går” er undertitlen. Showet fortæller i sange og anekdoter den forunderlige historie om Peter A.G. og alle de klassiske sange, det blev til – i den 50 år lange karriere med GNAGS.

Den danske rockstjerne tager sit altid gode humør samt gammelt og nyere materiale fra sit enorme bagkatalog med på scenen – her i blandt selvfølgelig de gamle Gnags-hits.

Manden, der gav os Under bøgen, Slingrer ned ad Vestergade, Vilde kaniner og mange, mange flere numre, som vi selv flere årtier efter deres udgivelse stadig med glæde skråler med på. Der er garanti for en energifyldt solokoncert med god musik og røverhistorier, for dem der har nået at få billetter. Hele hans turneplan kan ses på www.peterag.dk.

Trængte til alenetid
Peter A.G. fik efter mere end 40 år i rockbandet GNAGS lyst til at være lidt alene. Derfor forsøgte Peter A.G. sig tilbage i 2012 som “folkesanger” med “Det Scene Show”. Showet var en kanon-succes, som Peter A.G. senere fulgte op med det et nyt solo-show nemlig, “Velkommen til KøbenhAGn”.

Her var han igen ene mand med sin guitar, med snak og en samling helt nye sange, der hyldelde vores allesammens hovedstad og centrum. Sangene handlede om Danmark – bare set fra København.

Og nu er han så klar med endnu soloshow, som også rammer Holbæk.

Holbæk Teater har de seneste år udmærket sig ved at udvide deres program til også at rumme håndplukkede koncerter, der egner sig godt til at blive oplevet i teaterrummet. Og det har indtil videre været en succes, der også tæller MoonJam, Thomas Eje, Black Dylan, Neighbours og mange flere.