Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet Dec 20, 2016 til Dec 28, 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-holbaek.dk

Brand – Holbæk.

Kl. 1231 kørte politi og brandvæsen til Poppelgården, hvor der var ild i et hus. I forbindelse med madlavning glemte man en gryde med olie i køkkenet, som der gik ild i. Familien prøvede selv at slukke ilden uden held. Branden bredte sig til nabohusets tag. To blev kørt til sygehus for check for røgforgiftning.

Mistænkeligt forhold – Holbæk.

Kl. 1425 så en anmelder en mand komme fra Knudskoven og gå ind i en have til et hus på Lundemarksvej. Anmelderen fandt dette mistænkeligt og tilkaldte politiet. en hundepatrulje fandt ikke tegn på indbrud nogen steder. Det vides således ikke, hvad manden skulle på stedet. God nabohjælp!

Færdselsuheld – Holbæk.

KL. 1440 skete et færdselsuheld på Borgmester N.E. Hansensvej, hvor en 68-årig mand fra Holbæk kørte mod vest, og bagved kørte en 56-årig mand fra Holbæk. Sidstnævnte kørte ind i den forankørende. Den 56-årige var påvirket af spiritus, og han fik udtaget en blodprøve.

Der skete kun materiel skade.

Brand – Holbæk.

Kl. 2341 kørte politi og brandvæsen til Ørnevej, hvor der var ild i en villa. Ilden startet i en stue, og brandårsagen var en juledekoration. Der var sodskader i huset efterfølgende. Branden hurtig slukket.

Lov om euf. stoffer – Holbæk.

Kl. 0000 bemærkede politiet, at en 20-årig mand fra Holbæk fik overdraget en pose med hvidt pulver. Det førte til en sigtelse for overtrædelse af lov om euf. stoffer. Han fik samtidig et forbud mod at komme på stedet de næste to år.

En 18-årig mand fra Holbæk blev rasende over at se politiet på stedet, og det endte med, at han fik en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Uro – Holbæk.

Kl. 0048 blev anmeldt om slagsmål på Nygade. Politiet kom til stedet. Uroen var da stoppet. En 20-årig kvinde måtte en tur på skadestuen efter vold. Selve anmeldelsen optages senere. Der er derfor ikke flere enkeltheder om sagen i øjeblikket.

Færdselsuheld – Jyderup, Holbæk.

Kl. 1844 rullede en bil rundt på taget. I bilen var fem personer, hvoraf de tre var børn. Politiet har ikke nærmere oplysninger om uheldet i øjeblikket.

 

Røveri mod forretning – Vipperød, Holbæk.

Kl. 1955 kom en mand ind i Dagli Brugsen, Stationsvej, hvor han truede personalet med en kniv. Han fik udleveret et mindre kontantbeløb og et par gavekort.

Gerningsmanden beskrives som: Mand, 170-175 cm høj, almindelig af bygning, talte dansk, iført grå hættetrøje med hvid skrift og blå Adidasbukser.

Politiet undersøgte området bl.a. med hunde uden at finde frem til gerningsmanden i første omgang.

Politiet vil meget gerne tale med vidner, som politiet ikke allerede har afhørt, som muligt sidder inde med oplysninger til sagen. Ring til politiet på 114.

Aggressiv rejsende – Jernbaneplads, Holbæk

Kl. 0028 måtte politiet køre til togstationen for at lægge en dæmper på en mand, der var aggressiv og sparkede på døre og billetautomater. Politiet fik kontakt til en 33-årig mand fra Jyderup, der ikke havde ødelagt noget i forbindelse med sin adfærd. Han var blot sur over at være kommet for sent til det sidste tog mod Jyderup.

Brand – Jyderup.

Kl. 0207 brændte en bil på Lyngvej. Ud fra undersøgelsen på stedet tyder det på, at branden kan være påsat.

Politiet vil gerne tale med vidner eller andre, der har oplysninger om branden. Ring på 114.

Indbrud i perioden
Baggesens Have, Holbæk
Søagervej, Holbæk
Smedelundsgade, Holbæk
Holbækvej, Knabstrup, Mørkøv
Lindevej, Holbæk
Springstrup, Holbæk
Karensvej, Mørkøv
Skolevænget, Knabstrup, Mørkøv
Karensvej, Knabstrup, Mørkøv
Hvedevænget, Svinninge
Ringstedvej, Svinninge
Agrovej, Tølløse
Dalvænget, Tølløse