Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet Dec 14, 2016 til Dec 21, 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-holbaek.dk

Røveri mod forretning – Vipperød, Holbæk.

Kl. 1955 kom en mand ind i Dagli Brugsen, Stationsvej, hvor han truede personalet med en kniv. Han fik udleveret et mindre kontantbeløb og et par gavekort.

Gerningsmanden beskrives som: Mand, 170-175 cm høj, almindelig af bygning, talte dansk, iført grå hættetrøje med hvid skrift og blå Adidasbukser.

Politiet undersøgte området bl.a. med hunde uden at finde frem til gerningsmanden i første omgang.

Politiet vil meget gerne tale med vidner, som politiet ikke allerede har afhørt, som muligt sidder inde med oplysninger til sagen. Ring til politiet på 114.

Aggressiv rejsende – Jernbaneplads, Holbæk

Kl. 0028 måtte politiet køre til togstationen for at lægge en dæmper på en mand, der var aggressiv og sparkede på døre og billetautomater. Politiet fik kontakt til en 33-årig mand fra Jyderup, der ikke havde ødelagt noget i forbindelse med sin adfærd. Han var blot sur over at være kommet for sent til det sidste tog mod Jyderup.

Udbrændt bil – Svinninge, Holbæk.

Mandag kl. 1444 fik politiet anmeldelse om, at der i Bjerregårdsskolen ved en lejrbålsplads stod en udbrændt bil. Der er formentlig tale om en VW Touran, der er stjålet i forbindelse med et indbrud den 111216 ved Jyderup.

Politiet det må antages, at bilen er kørt ind i skoven i løbet af weekenden. Politiet hører gerne fra vidner til sagen. ring 114.

Databedrageri – Holbæk.

Kl. 1200 fik politiet anmeldelse fra en 30-årig kvinde fra Holbæk, der via SMS havde fået en besked om at bekræfte hendes ID og sende et billede af sit nøglekort. Der var efterfølgende foretaget to hævninger på hendes konto.

Politiet skal advare mod, at man udleverer personlige oplysninger under nogen omstændigheder, da det ofte medfører, at ens konto bliver misbrugt. Er man i tvivl, så kontakt sin bank og få vejledning der, inden man foretager sig andet.

Forsøg på tyveri og spirituskørsel – Regstrup, Holbæk.

Kl. 2330 knuste en mand en rude til en personbil på Gl. Skovvej, hvor manden stak hovedet ind i bilen, og dernæst kørte han fra stedet i bil.

Politiet fik fat i manden, der var påvirket af spiritus, og han fik derfor udtaget en blodprøve.

Fremstilling i grundlovsforhør – Holbæk.

Kl. 1130 blev en 35-årig mand fra Dyssegård fremstillet i grundlovsforhør sigtet overtrædelse af våbenloven og straffeloven. Pgl. blev fundet i besiddelse af en pistol tirsdag aften. Han blev fængslet til den 100117. Der henvises til udsendte pressemeddelelse.

Muligt nødsignal på Isefjorden/Lammefjorden – Holbæk.

Kl. 2001 fik politiet en anmeldelse om en mulig nødraket over Lammefjorden/Isefjorden set fra Kisserup på Tuse Næs. Politiet kørte til stedet, hvor det ikke kunne konstateres, at nogen var i nød. Det er således uklart, hvad det er, at anmelderen har set.

Brand i bil – Jyderup, Kalundborg.

Kl. 2250 brændte en bil på Kongens Møllevej. Bilen var stjålet fra en garage ved Kelleklintevej i Jerslev. Politiet har en mistanke om, at branden er påsat.

Indbrud i perioden
Holbækvej, Knabstrup, Mørkøv
Lindevej, Holbæk
Springstrup, Holbæk
Skolevænget, Knabstrup, Mørkøv
Karensvej, Knabstrup, Mørkøv
Ringstedvej, Svinninge