Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet 30. november-7. december 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-holbaek.dk

Uro – Holbæk
Kl. 04.11 anholdt politiet en 23-årig mand fra Holbæk, der sigtes for vold mod en 24-årig fra Snertinge. Volden skete på Nygade. Den 23-årige blev løsladt efter afhøring og kan nu vente på en indkaldelse til et retsmøde.

Spirituskørsel – Tølløse, Holbæk
KL. 20.10 anholdt politiet en 79-årig mand fra Store-Merløse, der kørte i bil på Kvarmløsevej. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Færdselsuheld – Holbæk
Kl. 20.54 skete et færdselsuheld på Roskildevej/L.C. Worsøesvej, hvor en bil var kørt ud over en kant og ned i en grøft. Føreren af bilen, en 41-årig mand fra Orø, blev sigtet for spirituskørsel og fik udtaget en blodprøve. han var ikke kommet alvorligt til skade ved uheldet.

Narkobilist i bil med stjålne nummerplader – Holbækmotorvejen, Roskilde
Kl. 14.28 bemærkede en patrulje en bil, der var forsynet med nummerplader, der var meldt stjålne fra Holbæk tidligere på ugen. Bilisten blev standset, og bag rattet sad en 50-årig mand uden fast bopæl i København. Da han ikke havde nogen førerret og i øvrigt blev skønnet påvirket af narkotika under kørslen, blev han kortvarigt anholdt i forbindelse med både udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer samt afhøring til sagerne om den manglende førerret og de stjålne nummerplader. Han vil høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

Anholdelse – Trusler / afpresning mv. – Holbæk
Kort efter kl. 18.00 anholdt politiet to mænd på 19 og 23 år fra Holbæk som mistænkte for at have fremsat trusler over for en teenager fra Odsherred. De to anholdte mente at have penge til gode og havde truet teenageren til at møde op i Holbæk på et aftalt tidspunkt og nærmere beskrevet sted. Politiet kom også til stede og kunne derfor straks anholde de to mænd som mistænkte i sagen. De anholdte har overnattet i et arresthus og er fortsat i politiets varetægt, idet anklagemyndigheden vil fremstille dem i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk med henblik på varetægtsfængsling.

Butikstyveri – Holbæk
Kl. 14.31 kom to personer ind i Circle K,Roskildevej, hvor de to ville købe 10 kartonner cigaretter. De lagde en pose på disken indeholdende kontanter. I et ubemærket øjeblik stak de to mænd af medbringende cigaretter og penge. De kørte fra stedet i en bil. Politiet undersøger nu sagen nærmere.

Færdselsuheld – Holbæk
KL. 21.25 skete et færdselsuheld på Omfartsvejen, hvor en bil, der blev ført af en 31-årig mand fra Ringsted kørte ad Springstrupvej mod syd. Ved Omfartsvejen kørte han frem for ubetinget vigepligt. En bil, der blev ført af 62-årig mand fra Holbæk, kørte ad Omfartsvejen og ramte den anden bil. Et skilt og en vejpæl blev efterfølgende ramt. Den 62-årige fik udtaget en blodprøve, da der var mistanke om spirituskørsel.

Stjålne nummerplader – Tuse Næs, Holbæk
Kl. 17.58 var en 37-årig mand på en adresse på Tuse Næs, hvor han skulle se på en bil, der var til salg. Han slog bilens registreringsnummer op på appén POLITI, hvor han kunne konstatere, at nummerpladerne sad på en anden bil end den, som de skulle sidde på. Politiet kom til stede, og sælgeren blev sigtet for tyveri af nummerplader.

Politiet kan varmt anbefale at bruge politiets app som i ovennævnte tilfælde. I forbindelse med køb og salg af biler bør man også altid se registreringsattesten, hvor man også kan sammenligne nummeret med det, som sidder på bilen.

Indbrud i perioden
Labæk, Holbæk
Mogenstrupvej, Holbæk
Spånnebæk, Holbæk
Holbækvej, Kalundborg
Fruerskovvej, Sdr. Asmindrup, Vipperød