11150980_504276769719823_1749882865184201387_nLørdag den 17. december spiller The Offbeats op til jul på Ahlgade i Holbæk. Bandet samler samtidig penge ind til den lokale julehjælp.

The Offbeats er et mindre orkester, som optræder ved firmafester, bryllupper og andre festlige lejligheder. Lørdag den 17. december trækker de i nissehuer og julehumør og spiller op på Ahlgade i Holbæk.

De optræder foran Christinas Guld og Sølv klokken 11.00-11.30 og igen foran Vivaldi klokken 12.00-12.30. Her kan man opleve både bandets normale repertoire og mange af de klassiske julenumre:

”Vi har sammensat et program med nye og gamle kendinge fra radio og hitlister. De plejer at vække glæde og godt humør. I anledningen af julen supplerer vi med nogle julehits, som vi har peppet lidt op, så der rigtig kommer gang i byen”, fortæller Kamilla Pedersen, der er formand for bandet.

Hvis man får lyst til at byde naboen eller fruen op til dans, er det ifølge Kamilla Pedersen helt i orden.

”Bandets kendetegn er fest og glæde, så alle er velkomne til at synge og danse med. Hvis kulden rammer Holbæk, kan det jo også være rart at få rystet arme og ben lidt”, siger hun med et glimt i øjet.

For en god sag
The Offbeats har de to foregående år samlet ind til Kirkens Korshærs juleaften i Tuse, men har i år valgt at støtte Julekomiteen af 1922, der uddeler julehjælp til økonomisk pressede familier i kommunen.

”De fleste af bandets medlemmer er fra Holbæk, så vi fandt det meget naturligt at gøre noget for familierne i området. De seneste par år har vi indsamlet et par tusinde, så vi håber at kunne overføre et pænt beløb til julekomitéen”, fortæller bandets formand.

Arrangementet på Ahlgade er arrangeret i samarbejde med Holbæk Byforum, og Vivaldi og Christinas Guld og Sølv sørger for, at musikerne får lidt at varme sig på.