JULEBUFFET 2016

Hjemmegjort og fuld af tradition – og kun af de bedste råvarer. Ud af huset, og min. 4 personer fra 11. november, 1. & 2. Juledag samt 27., 28. og 29. december

  • Marinerede sild med kapers og løg
  • Karrysild med æbler og løg
  • Rejer med knust æg, citron og mayo
  • Rillette af varmrøget laks med smørfriteret brød
  • Pandestegt rødspættefilet, capersremoulade, tyttebær og citron
  • Hjemmelavet leverpostej med svampe, bacon og rødbeder
  • Svinebryst med karamelliserede løg og æbler
  • Julepølse med rørt sennep og rødkål
  • Confit af andelår med grønlangkål
  • Hjemmelavet ris á l’amande med kirsebærsauce
  • To slags koldhævet brød og rugbrød fra Mejnerts Mølle samt smør

Pris pr. pers. 218,-

roede_loeg_closeup_1_low1
Smukke røde løg (Foto: http://suri.dk/mad-ud-af-huset2/julebuffet/)

MULIGHED FOR TILVALG (kan ikke erstatte de oplistede retter)

  • Fiskehusets gravad laks med rævesauce
  • ”Den grønne” julesalat med dressing
  • Fastost med julesylt og sprødt

Pris pr. ret/pr. pers. 28,-

Buffeten kan serveres i restauranten mod tillæg.

Del på sociale medier