dgiDGI Verdensholdet består af 28 af Danmarks bedste gymnaster, der er udvalgt blandt flere hundrede ansøgere. På holdet i år er Pernille Schou Jørgensen fra Jyderup udtaget, og hun glæder sig særligt til at lave opvisning på i Slagelse på torsdag.

Kom med og oplev gymnastik i absolut verdensklasse, når DGI Verdensholdet gæster Slagelse den 22. september kl. 19.00 med showet IMANI. Pernille og Mikkel, der er holdets eneste sjællændere, glæder sig ekstra meget til at optræde netop i Slagelse.

Publikum i Antvorskovhallen kan glæde til at opleve det nye show IMANI på det populære gymnastikholds Take-Off-turné, der bringer holdet rundt til 14 byer i Danmark. Efter turnéen rejser holdet ud i verden i seks måneder for at optræde og afholde workshops på fem forskellige kontinenter.

IMANI betyder tro på swahili og det er netop troen på sig selv, hinanden og fællesskabet, der er omdrejningspunktet for DGI Verdensholdets nye show. Showet er en kombination af spektakulære spring, kreative koreografier og innovative bevægelsesformer og nye redskaber. Det er de to instruktører, Nikolaj Refshauge Kristiansen og Signe Tofting Schaarup, der i fællesskab med de 28 gymnaster, har stået med hovedansvaret for at udvikle showet.

”En af de ting, jeg håber skinner igennem på Take-Off-turnéen, er vores grundsten; fællesskabet, fortæller Nikolaj og Signe uddyber: ”Vi håber, at IMANI vil bevæge og inspirere publikum, men også skubbe til grænserne for hvad gymnastikken kan og hvor den er på vej hen.”

Mikkel Pilegaard Frandsen fra Ringsted og Pernille Schou Jørgensen fra Jyderup er holdets eneste sjællændere, og de glæder sig derfor mest til at optræde i Slagelse.

”Det er til det her show, hvor rigtig mange af vores venner og familie kommer for at se os. Så det bliver helt sikkert en ekstra speciel oplevelse, at stå på gulvet den aften,” fortæller Mikkel.

”Det bliver så fedt. Men det bliver også ekstra nervepirrende. I hvert fald for mig,” supplerer Pernille.

Overskuddet fra alle shows på turnéen går til holdets arbejde med at bevæge børn, unge og voksne i hele verden til et sundere og mere aktivt liv.

Du købe billetter til showet i Antvorskovhallen i Slagelse her.