Så er der mulighed for at opleve alt lige fra gardermusik over stolemotion til grønlandske sange.

Fredag 30. september klokken 15.00 byder Michael Suhr, der er formand for Projektudvalget for Lokal Udvikling, velkommen, og herefter tager aktiviteterne fart.

holbaek_kommune_logo

”Vi vil gerne fejre alle, der er frivillige i Holbæk Kommune.  Dem, der er aktive i foreninger, i kommunens tilbud, i idræts-og sportsforeninger og i lokalområderne. Derfor er de alle inviteret til at kigge forbi til en kop kaffe og til at vise netop deres interesse frem”, fortæller Michael Suhr.

Gratis kaffe og kage
Frivilligcenter Holbæk og Holbæk Kommunes fælles-skabere står klar til at tage imod og sammen med Holbæk Byforum og kommunens aktive centre byder de på både kaffe, kage og slush ice.

”Det vigtigste for os er at fejre og anerkende alle dem, der gør en frivillig indsats her i området. Dernæst vil vi selvfølgelig også gerne give flere mod på at kaste sig ud i frivilligt arbejde – derfor er vi fælles-skabere klar til at give inspiration og svare på spørgsmål”, fortæller Christina Hvalsø Hansen, der er fælles-skaber i Holbæk Kommune.

Fællesskaberne er kommunale medarbejdere, der dels arbejder på et fagområde – fx som lærer eller sundhedskonsulent – og dels arbejder for frivillighed og fællesskab ved at støtte og sparre med foreninger, lokalfora og andre frivillige.

Frivillig Fredag varer fra klokken 15.00 til klokken 18.00 og foregår på Torvet i Holbæk ud for Ahlgade 51.

Hele programmet findes her