I denne uge rykker SuRi/Maskinværkstedet ind på Holbæk Teater og gør klar til sæsonstart. De skal nemlig stå for teatrets nye café, “TeaterCafeen by SuRi”.

SONY DSC

Konceptet bliver til at starte med teater-tapas, som kan nydes inden forestillingerne, og et bredt udbud af drikkevarer og snacks i baren, så det også er attraktivt at blive hængende i foyeren efter tæppet er faldet.

“Jeg har selv savnet et sted, man kan gå hen bagefter, når vi har været i teatret. Så vores intention er at skabe et miljø og et udbud, der inviterer til at man både starter og slutter sit besøg i teatret med at hygge sig i foyerområdet. Og så vil vi selvfølgelig være lydhøre over for publikums ønsker og skræddersy det hen ad vejen, så det bliver det helt rigtige koncept og oplevelse for publikum”, siger Henrik Nielsen fra Restaurant SuRi og Maskinværkstedet.

De to nye partnere, Holbæk Teater og Restaurant SuRi, glæder sig til samarbejdet, som de ser mange nye muligheder i. For en ting er, at SuRi rykker ind på teatret, men også at teatret kan rykke ud af Vimmelskaftet og ind på det nye Maskinværkstedet med nogle særarrangementer.

På Holbæk Teater glæder man sig meget over samarbejdet med Suri.

Teaterleder Kristoffer Møller Hansen glæder sig over samarbejdet: “På Holbæk Teater arbejder vi hver dag på at skabe et teater, hvor publikum i alle aldre bliver beriget på alle sanser. Vi søger at skabe helhedsoplevelser og vi er gode til det, der sker på scenen. Og Suri har for længst bevist, at de er dygtige til at give gode madoplevelser. Den synergi glæder vi os meget over”.

Det har været en drøm for teatrets lederduo, Brian Kristensen og Kristoffer Møller Hansen, lige siden de startede på Holbæk Teater for fem år siden at skabe et sted, hvor man har lyst til at vende tilbage til igen og igen.

Allerede nu kan teatret mærke det gode samarbejde – både i forbindelse med den aktuelle sommerforestilling “Pyramus & Thisbe”, der spiller i Holbæk Museumsgård og i forbindelse med “Sommersang på Sjælland”, hvor SuRi/Maskinværkstedet havde et stort madtelt til de 1.800 musikglade gæster. Og Henrik Nielsen har allerede et par ideer til tiltag i forbindelse med næste års sommer-arrangementer.

Sidste sæson blev teatercafeen bestyret af Henrik Edelved under navnet K’fe til stor glæde for publikum. Det blev dog en for stor mundfuld for Edelved, der også har fast arbejde ved siden af og valgte derfor at stoppe med sidste sæsons udgang. Men konceptet med tapas, som nåede at blive så populært, bliver ført videre i bedste SuRi/Maskinværksteds ånd.

TeaterCafeen by SuRi vil være åben før og efter alle forestillinger – og åbner første gang i forbindelse med sæsonens første forestilling på Vimmelskaftet den 21. september.