Natløb 2016For 20 år i træk afholdes Danmarks ældste Natløb, som bliver skudt i gang med start fra Torvet på Ahlgade i Holbæk den 2. september kl. 21.00.

Det er et rigtig familie løb, hvor der er plads til alle. Hvor alle gerne skulle få en super motionsoplevelse i Holbæks gader. Med masser af tilskuer langs ruten, og hvor der igennem centrum vil være en super feststemning.

Natløbet giver en unik mulighed for at nyde Holbæks smukke gader, og hele aften holder alle byens forretninger aften åben frem til kl. 22.00. Fra den store scene på Torvet vil der være masser af underholdning, hvor det i år bliver Holbæk Garden – The OffBeats og Woods, der på skift vil underholde frem til løbet starter.

Så tag hele familien med til Holbæk og gør et godt køb og slut så aftenen af med en motionsoplevelse som du ikke oplever andre steder.

Der er distancer til alle, både 5 og 10 kilometer løb samt 5 kilometer gang.

Efter løbet bliver der serveret grillet torvepølser, frugt og vand.

Der vil til alle deltagere være en flot topkvalitets løbe T-shirt fra Newline som i år er lyseblå.

Priser:
børn under 16 år: 150 kr.
5 kilometer: 170 kr.
10 kilometer: 190 kr.

Du skal tilmelde her – senest søndag den 28 august. Herefter er der mulighed for eftertilmelding fra onsdag den 31 august. Du kan også tilmelde dig på aftenen fra standen i Sportmaster, hvor du også får startnummer og t-shirt.

Læs mere om Natløbet her.