HenrikBlauner_FRONT_PAGEHolbæk teater er klar til en ny sæson og dermed også med et nyt program, som lander hos omkring 38.000 modtagere i regionen. Igen i år er sæsonprogrammet blevet til i et samarbejde mellem Holbæk Musik- og Teaterforening og Teatret Fair Play.

Der er gjort klar til en sæson fyldt med teater – både på Vimmelskaftet, ude i kommunen, på skolebænken (HDC) og en masse andre steder.

På programmet finder du gæstespil, comedy, koncerter, teater under åben himmel og en masse andet. Og som noget nyt i år, flytter teatret ud i kommunen – i første omgang til Kundby, Hagested, Tølløse, Knabstrup og Jyderup med udvalgte forestillinger og events.

Gå ikke glip af de velkendte saloner: Seniorsalonerne, ChampagneSalonerne og senest Blues ‘n’ Burgers. Derudover præsenteres fem egenproduktioner: Pyramus & Thisbe, Sommersang på Dorthealyst, “Han Sagde, Hun Sagde”, “De Frafaldne”  og “Hvor var du, mor?”.

Derudover begynder en ny årgang af Holbæk Drama College til august. Der sker i samarbejde med Teatret Fair Play og Stenhus Gymnasium. Alle tre årgange er allerede besat.

Læs hele programmet her.

/Stine Amanda