Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet 22-29. juni 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-holbaek.dk

Trussel på livet 

Kl. 1432 blev anmeldt om trusler mod en mand, der fulgte efter gerningsmanden, der kort forinden havde stjålet en knallert. Gerningsmanden trak en kniv og viste den i retning mod forurettede, der afstod fra yderligere.

Gerningsmanden beskrives som: mand, ikke dansk, 14-16 år, 165-170 cm høj, alm. bygning, brun hud, sort kort hår, arabisk af udseende. iført sort baggy pants med lokker, grøn langærmet t-shirt, sort cap og lyse kondisko. Truede med en 15-20 cm. lang kniv.

Det lykkedes ikke politiet i første omgang at finde frem til drengen, men sagen efterforskes fortsat.

Forsøg på indbrud i radioforretning – Jyderup

Kl. 0206 forsøgte en sølvgrå Skoda Felicia at ødelægge indgangspartiet til Expert, Skarridsøgade. Det lykkedes ikke at få døren op, og tre mænd satte sig efterfølgende ind i en rød personbil, hvor der i forvejen sad en chauffør. Bilen kørte væk fra stedet.

Fremstilling i grundlovsforhør – sag fra Holbæk.

Kl. 1200 blev en 39-årig mand fra Vanløse fremstillet og fængslet for indbrud i villa i Holbæk til den 190716. Han er sigtet for tre indbrud i Holbæk begået fredag.

Indbrud i villa 

Kl. 1429 blev politiet sendt til indbrud på Ny Taastrupvej i Holbæk, hvor der var indbrud. Flere patruljer sendt frem. Kl. 1515 snusede en politihund sig frem til en 39-årig mand fra Vanløse havde gemt sig, men ikke godt nok. Manden mistænkes for at stå bag flere indbrud i Holbæk.

Den 39-årige fremstilles i grundlovsforhør lørdag med krav om varetægtsfængsling.

 

Brandundersøgelse – Gyngemosen

Kl. 0331 bemærkede et avisbud, at der var brand i et kolonihavehus i H/F Rørvangsparken, og slog alarm til brandvæsnet og politiet. Brandvæsnet fik hurtigt kontrol over branden, der ikke bredte til andre huse i kolonihaven. Huset fik store skader som følge af branden, men var ubeboet på tidspunktet for brandens opståen. Politiet skal nu undersøge brandstedet nærmere, idet der ikke umiddelbart kunne findes en årsag til brandens opståen.

Indbrud i perioden
Adelers Alle, Gislinge
Holbækvej, Hvalsø
Mellemvang, Holbæk
Egevej, Undløse, Holbæk
Rebslagervej, Holbæk
Østergårdsvej, Undløse, Holbæk
Roskildevej, Holbæk
Ny Taastrupvej, Holbæk
Bakken, Holbæk
Rosenvænget, Holbæk
Barsebæk, Holbæk
Annavej, Holbæk
Skarridsøgade, Jyderup
Eriksholmvej, Vipperød