skvulpHavne- og kulturfestivalen SKVULP’16 afholdes i pinsen den 13.-15. maj. Festivalen drives i høj grad af frivillige, og de har brug for din hjælp.

På SKVULP’16 kan du hjælpe til som frivillig på to måder. Den første mulighed er at være med til at drive, skabe, producere, formidle og kommunikere og være en del af teamet bag SKVULP som projektkoordinator. Den anden mulighed er at være med som frivillig på festivaldagene og fungere som ekstra hænder, hjælp, vagt, backstage, guide på festivalen, afvikler på scener med mere.

SKVULP arbejder sammen på Holbæk Teater, hvor kontoret ligger. Udover at mødes på kontoret arbejder man også sammen på en lukket, online platform. Man kan deltage i Holbæk mandag til torsdag, og kommer forbi på de dage, og i de tidsrum, som matcher resten af din hverdag. Der er mulighed for deltage mellem 4-30 timer om ugen. Dine opgaver som frivillig aftales individuelt og matches efter dine muligheder, kompetencer og interesser.

Vælger du at være frivillig på festivaldagene, bliver du en del af et større team, hvor der er mulighed for vagter mellem 4-8 timer om dagen. Frivillighedskoordinatoren forsøger at uddele opgaver, som passer til de frivilliges interesser.

Lyder det som noget for dig? Så tilmeld dig her.

/Stine Amanda