Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet 2016-04-18 til 2016-04-27.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-holbaek.dk

Uorden i kiosk – Jernbaneplads

Kl. 1740 måtte politiet køre til en kiosk på togstationen, idet en mand genererede personalet og tiltalte dem med diverse nedsættende ytringer. Politiet måtte anholde en spiritus- og narkopåvirket, 36-årig mand fra Fårevejle St. for at få genoprettet roen på stedet. Han blev anbragt i detentionen til afrusning og blev ved løsladelsen i løbet af natten sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af sin adfærd i kiosken. Den 36-årige kan derfor forvente at modtage en bøde som afgørelse på sagen.

Spirituskørsel 

Kl. 0819 anholdt politiet en 38-årig mand fra Nørre-Asmindrup, der blev standset kørende i bil på Ringstedvej. Han blev løsladt senere på formiddagen efter udtagelse af en blodprøve.

Spirituskørsel – Regstrup

Kl. 2218 anholdt politiet en 38-årig mand fra Jyderup, der kørte på Skovvejen i sin bil. Han var påvirket og fik udtaget en blodprøve og løsladt efterfølgende.

Overfald på mand – Bagstræde

Kl. 1433 fik politiet en anmeldelse om, at en mand var blevet overfaldet i Bagstræde og i den forbindelse frataget nogle penge. Det viste sig, at en 47-årig mand fra Holbæk i Bagstræde blev kontaktet af fire personer, der beskyldte ham for at have generet nogle af deres venner. Herefter væltede de den 47-årige omkuld og tildelte ham efterfølgende nogle slag og spark, ligesom de tog hans penge. Overfaldsmændene løb fra stedet mod Bysøstræde gennem en park. Offeret slap fra overfaldet med lettere knubs og beskrev de fire gerningsmænd som mænd omkring 20 år, ikke etnisk dansk af udseende, almindelig af bygning og iført mørkt tøj. Alle talte dansk med accent. Politiet fandt ved den indledende efterforskning og eftersøgning ikke de fire gerningsmænd, men arbejder videre med sagen for at få dem identificeret.

Spirituskørsel – Rørvangsvej

Kl. 2350 anholdt og sigtede politiet en 40-årig mand fra Hedehusene for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Spirituskørsel – Valdemar Sejrsvej

Kl. 0150 anholdt og sigtede politiet en 48-årig mand fra Holbæk for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Vold – Jernbaneplads

Kl. 1759 blev politiet kaldt til området ved Holbæk station, hvor en kvinde var blevet overfaldet. En ambulance var sendt til stedet. Det viste sig, at en 17-årige kvinde fra Nykøbing Sj. i tunnelen ved Holbæk station var blevet overfaldet flere andre unge med først et slag i ansigtet, dernæst spark på kroppen, da hun faldt omkuld. Offeret blev i ambulance bragt til skadestuen til undersøgelser efter overfaldet, men hun var ikke kommet alvorligt til skade. Volden var muligt en udløber af nogle kontroverser med en eller flere andre elever på den skole, hvor hun og de mistænkte går. Politiet har derfor identificeret en del personer, hvoraf nogle lokale unge fra Holbæk er blevet afhørt om deres rolle i sagen. Flere kan forvente at få besøg af politiet, der gerne vil tale med dem omkring denne hændelse.

Politiet kan oplyse, at denne sag adskiller sig fra den tidligere uro og uorden, der har været omkring Holbæk station, idet der i denne sag er et kendskab mellem offer og de mistænkte i sagen – i modsætning til de tidligere sager fra området.

Indbrud i perioden
Vejrhøj, Holbæk
Bødkervej, Holbæk
H. P. Folkmannsvej, Jyderup
Søbakken, Undløse, Tølløse
Dalstrøget, Kvarmløse, Tølløse
Toftegårdsvej, Ugerløse
Ågerupvej, Ågerup, Vipperød