kommuneI Holbæk kommune er der dømt målfest når 103.000 kr. bevilliges til nye fodboldmål. Udvalget ”Kultur, Fritid og Fælleskab” har fordelt penge til indkøb af nyt udstyr i foreninger. De nye fodboldmål og net vil komme til gavn i alle de 10 fodboldklubber, der har ansøgt om nye mål og net.

”Vi besluttede i 2012 at lave en særskilt pulje til fodboldmål, da det er noget af det, der er mest interesse for at søge penge til. Pengene til de nye fodboldmål kommer derfor fra denne pulje,” forklarer Emrah Tuncer, formand for Udvalget ”Kultur, Fritid og Fælleskab”.

Det er klubberne Jyderup Boldklub, Svinninge Idrætsforening, Kirke Eskilstrup Boldklub, Orø Boldklub, Hagested Idrætsforening, Holbæk Bold- og Idrætsforening, Tølløse Boldklub, Mørkøv Idrætsforening, Tuse IF – Fodbold og Jernløse Boldklub, der får gavn af de nye fodboldmål.

Nyt udstyr til Skatere, lystfiskere og flere

Udover fodboldmål er der også bevilliget penge til en række andre kulturelle aktiviteter.

”Det er vigtigt for os at vores kultur i Holbæk Kommune er mangfoldig, og at vi kan arbejde sammen med de frivillige foreninger. Derfor er det altid glædeligt, at kunne støtte op om deres arbejde. Selvom vi ikke kan give til alle,” udtaler Emrah Tuncer, formand for Udvalget ”Kultur, Fritid og Fælleskab”.

Det er blandt andre Holbæk Handicap Idrætsforening, Barselsuniverset, Holbæk MusoolTaekwondo og Holbæk og Omegns lystfiskerforening, der har fået penge til indkøb af nyt udstyr.

Puljens helt store tilskudsmodtager er dog Jyderup Skateforening, der har fået tildelt 25.000 Kr. til deres første skaterrampe.