haandvaerkerHåndværkerfradraget i den nye Boligjobordning bliver nu todelt. Her får du information og henvisning til grafik om fradraget.

Revisionsfirmaet R&R Gruppen informerer om, at danskerne i 2016 og 2017 kan få fradrag på op til 12.000 kr. pr. person for energirenoveringer, klimatilpasninger mv.

Fradraget for serviceydelser i hjemmet såsom eksempelvis rengøring og børnepasning udgør op til 6.000 kr. pr. person.

Udnyttes begge fradragskategorier fuldt ud, vil det samlede fradrag pr. person kunne udgøre i alt 18.000 kr.

Ændringerne i de omfattede håndværksydelser vil få virkning for arbejde, der udføres fra den 1. januar 2016.

3byggetilbud.dk har desuden lavet en grafik over det nye grønne håndværkerfradrag, der forklarer, hvordan det hele fungerer. Grafikken er en opfølger på den tidligere (om de gamle regler for fradraget).

Om R&R Gruppen

R&R Gruppen beskæftiger  20 personer. Firmaet leverer revisionsløsninger med særlig kompetence inden for virksomhedsskatteordningen, andelsboligforeninger, opholdssteder, mindre fonde og foreninger samt forsyningsvirksomheder.

R&R-Gruppen er funderet i Holbæk og omegn. De har også kontor på Frederiksberg, for at betjene deres kunder i hovedstadsområdet.

R&R-Gruppen holder et højt fagligt niveau. Således deltager medarbejderne løbende i efteruddannelse mindst to-tre dage hvetr år alt efter behov og ønsker. R&R-Gruppen satser stærkt på hele tiden at styrke alle de kompetencer, der gør hele forskellen for kunden.

http://rrgruppen.dk/

R&R Gruppen
Gammel Ringstedvej 61,1
4300  Holbæk

Tlf.: 72 30 13 10
Mail: info@rrgruppen.dk