images (2)Det er sæson for skiferie, og dermed også sæson for skiulykker.

Skal du ud på pisterne, er det derfor en god ide at få tjekket din rejseforsikring.

Hvis du ikke allerede har en rejseforsikring, er det vigtigt at få en. GF Forsikring fortæller desuden, at det gule sundhedskort ikke virker længere, når du opholder dig i udlandet.

Det betyder, at du ikke længere kan være sikker på gratis lægebehandling, hvis du bliver syg eller kommer til skade på din ferie. Brækker du fx benet på skiferien, risikerer du en stor regning for hospitalsopholdet.

Det blå kort
Er du kommet alvorligt til skade på skiferien, skal du være opmærksom på, at det blå kort ikke dækker hjemtransport.

Hvis du er kommet så slemt til skade, at du har brug for særlig hjemtransport, kan det løbe op i meget store summer, som du selv skal betale. Med en rejseforsikring fra GF Forsikring er du sikret hjemtransport i tilfælde af alvorlig sygdom eller tilskadekomst.

Dækning
Har du en årsrejseforsikring Europa inkl. Tyrkiet hos GF, er du dækket i de europæiske lande, der typisk er destinationer for skiferier. Det gælder fx Østrig, Frankrig, Schweiz og Italien.

Skal du på ferie uden for Europa, bør du købe en rejseforsikring verden.

Tilvalg for skiferie
GF Forsikring tilbyder også et særligt tilvalg til dig, der skal på skiferie. Med tilvalget ski og sport skirejse får du dækning for lejet skiudstyr samt dækning for en ny ferie eller kompensation for ødelagte rejsedøgn, hvis du falder og må tilbringe resten af ferien på krykker.

Bestil rejseforsikring

gf logoKontakt

GF Forsikring
Smedelundsgade 22 B-C, 1. sal
4300 Holbæk

Telefon: 72 24 41 61
E-mail:
gfvestsjaelland@gfforsikring.dk

Åbningstider
man: 08.30-16.00
tirs: 08.30-16.00
ons: 08.30-16.00
tors: 08.30-17.00
fre: 08.00-14.00