Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet 2015-10-30 til 2015-11-05.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Brand – Svinninge, Holbæk.
2015-10-30 – Kl. 04.12 brændte et udhus på Adelers Alle i Svinninge. Branden bredte sig til taget på selve huset, men brandvæsenet havde styr på branden kl. 04.41. Det antages, at et brændefyr i udhuset er skyld i branden. Ingen mennesker kom til skade.

Brand i frituregryde – Bjergmarken, Holbæk
2015-11-05 – Kl. 17.28 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i køkkenet i en lejlighed i en beboelsesejendom. Beboerne i opgangen var rutinemæssigt blevet evakueret, men kunne snart vende tilbage til deres bopæle, da brandvæsnet hurtigt fik slukket brand i en frituregryde. Branden havde kun forårsaget mindre skader i lejlighedens køkken hos et par på 26 og 29 år. Politiet overvejer nu, om nogen skal sigtes for overtrædelse af beredskabslovgivningen i anledning af branden.

Grundlovsforhør – Butikstyveri – Ahlgade, Holbæk
2015-11-05 – Den 21-årige kvinde fra Rusland, som blev anholdt tirsdag 3. november efter flere butikstyverier i Holbæk, blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk som sigtet for tyveri af tøj, tasker og handsker til en samlet værdi af ca. 8.800 kr. Retten idømte hende straks 30 dages fængsel samt efterfølgende udvisning af Danmark, når frihedsstraffen, som hun øjeblikkeligt begyndte afsoning af, er udstået.

Havemur påkørt – Skelbæk, Snertinge – Holbæk
2015-11-05 – Kl. 00.32 kontaktede ejeren af en havemur politiet, fordi en bil kort forinden havde påkørt den. Fra bilen var to mænd kort efter gået fra stedet uden at give sig til kende. Politiet kunne efterfølgende konstatere, at der var tale om en personbil, der var meldt stjålet den 31. oktober fra Skippingevej, Snertinge. Politiet fandt ikke de to mænd, der ikke kan beskrives nærmere. Politiet afventer nu, om spor fra den stjålne bil kan identificere biltyvene. Ingen kom til skade ved ulykken.

Mistænkeligt forhold – Holbæk.
2015-10-30 – Kl. 16.35 var der råb og skrig på Ladegårdsparken, hvor en 14-årig dreng råbte: “hjælp, ring til politiet”. Det var der så vidner der gjorde, og imens så andre, at en lidt ældre dreng og nogle voksne fik den 14-årige ind i en bil.
Anmelderen vurderede, at det ikke var familie, der havde fat i drengen. Politiet fandt frem til sagens rette sammenhæng: Den 14-årige havde røget en cigaret, hvilket drengens far ikke var tilfreds med, og derfor var der taget fat i drengen. Politiet kørte fra stedet efter en snak med de implicerede.

Spirituskørsel – Tuse, Holbæk.
2015-10-30 – Kl. 22.14 blev en 51-årig mand fra Holbæk anholdt og sigtet for spirituskørsel og kørsel i narkopåvirket tilstand. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Indbrud i perioden
Bakkerupvej, Knabstrup, Mørkøv
Birkevænget, Holbæk
Kildevangsparken, Vipperød
Njordvej, Holbæk
Parallelvej, Holbæk
Syvendeskovvej, Undløse, Tølløse
Valdemar Sejrsvej, Holbæk