Den 10. september danner Holbæk Stadion rammen om et Guinness rekordforsøg.

Ikke færre end 1700 kommunale medarbejdere samles til fælles personaledag under overskriften ”En stærk medspiller”. Sammen vil de som et led i dagens program spille stomp – en kombination af bevægelse og tromme-takter – i mere end 9 minutter og 26 sekunder, som er den eksisterende rekord.

”Vi har sat alle sejl til for at slå den hidtidige rekord, og jeg er overbevist om, at vi kommer i mål. Jeg glæder mig rigtig meget til at gøre forsøget sammen med de andre ansatte,” siger Jens Rohrberg, der er næstformand i kommunens Hovedudvalg, som er vært for personaledagen.

Lykkes det at stompe sig til en ny rekord, får Holbæk Kommune overbragt det originale diplom fra Guinness World Records på selve dagen.

En stærk medspiller
Men personaledagen handler om meget mere end dette rekordforsøg.

”I Holbæk Kommune vil vi være stærkere medspillere for vores borgere og virksomheder. I den sammenhæng skal vi i langt højere grad kunne skabe tværgående løsninger, der er tilpasset de konkrete behov. Derfor håber jeg også, at personaledagen vil føre til nogle helt nye netværk og tværgående projekter, der vil gavne både borgere og virksomheder,” siger Erik Kjærgaard, der er koncerndirektør i Holbæk Kommune.

Direktøren håber også, at tilstedeværelsen af en række frivillige og foreninger på dagen vil danne grobund for nye samarbejder.

”På personaledagen får vi selskab af en række af de engagerede frivillige og foreninger, som vi heldigvis har så mange af i Holbæk Kommune. Vi er rigtig glade for, at de vil være med til at skabe noget liv på pladsen i løbet af dagen. Men samtidig håber jeg også, at mødet mellem frivillige og kommunalt ansatte vil give anledning til nogle helt nye ideer,” siger Erik Kjærgaard.

Pressen er velkommen til at deltage på personaledagen. Personaledagen starter klokken 15.30 på Holbæk Stadion. Rekordforsøget skal ifølge planen foregå klokken 17.00 til 18.15.