Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet 2015-07-13 til 2015-07-21.

Anholdelse – Holbæk
2015-07-13 – Kl. 1745 blev en 29-årig rumænsk mand anholdt på Holbæk Havn. Han blev fundet i besiddelse af stjålne computere m.v. Fremstillet i grundlovsforhør lørdag, hvor han blev idømt 60 dages fængsel og udvist af Danmark. Han forbliver varetægtsfængslet til han har afsonet sin dom.

Færdselsuheld – Holbæk
2015-07-14 – En bybus skulle kl. 1639 passere et stolpeanlæg i Ladegårdsparken, der virker således, at en bus kan køre i gennem, men at der i øvrigt er lukket for trafik af andre køretøjer.
En bus passerede stolpeanlægget, men inden bussen var kørt helt igennem gik stolperne op af jorden og ramte bussen, så bussen blev “hængende” på stolperne.
To passagerer slog sig i forbindelse med den ublide opbremsning, men de kom ikke til skade, så det var nødvendigt med sygehusbehandling. Fejlen bliver rettet, og indtil det er sket er busruten omlagt.

Mistænkeligt forhold – Rolighedsstræde, Holbæk
2015-07-21 – Kl. 0139 anmeldte en 18-årig kvinde fra Holbæk, at hun under hundeluftning blev kontaktet af en fremmed mand, der dels var nærgående uden at røre og fulgte efter hende, dels viste nogle penge frem. Den 18-årige begyndte at løbe fra stedet, medens den fremmede mand kortvarigt fulgte efter på sin cykel, inden han forsvandt i området ved havnen. Flere patruljer ledte efter manden, som den 18-årige beskrev som: mand, mellemøstlig af udseende, ca. 25 år, ca. 175 cm høj, spinkel af bygning, sort hår, iført sort læderjakke og mørkebukser, kørende på en blå/sort cykel med hvid skrift. Politiet fandt desværre ikke manden for at få opklaret årsagen til den beskrevne adfærd over for den 18-årige. Politiet undersøger denne sag nærmere og vil i den forbindelse se på, om der kunne være tale om den samme mand fra hændelsen på Bakkekammen, Snertinge, tidligere på aftenen.
Politiet hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114.

Narkopåvirket bilist – Holbæk
2015-07-17 – Kl. 0046 anholdt politiet en 23-årig mand fra Holbæk, der kørte i bil på Henriettevej. Han var påvirket af narko og fik derfor udtaget en blodprøve, før han igen blev løsladt.

Småbrande – Holbæk
2015-07-17 – Kl. 0032 blev der sat ild til fem skraldespande på Holbæk station. Politiet fandt ikke frem til de pågældende. Der skete ingen større skade. Sagen undersøges nu nærmere.
Kl. 0440 brændte en plastikskraldespand i en gård bag ved Nygade 16. Det må formodes, at branden er påsat.
Kl. 0630 brændte en ny skraldespand i Nygade. Denne gang ved nr. 3.

Spirituskørsel – Holbæk
2015-07-13 – Kl. 1823 blev en 37-årig mand fra Korsør standset på motortrafikvejen. Han var påvirket og fik udtaget en blodprøve og løsladt efterfølgende.

Kørsel uden førerret – Holbæk
2015-07-13 – Kl. 20.30 blev en 26-årig mand fra Ringsted sigtet for at føre en personbil selvom han var frakendt førerretten. Bilen blev beslaglagt med henblik på konfiskation.

Muligt/Forsøg på tricktyveri – Østre Havnevej, Holbæk
Kl. 14.48 modtog politiet en anmeldelse om, at en kvinde havde opsøgt forurettede – som er en 88-årig kvinde fra Holbæk – på hendes bopæl, med påskud om at være hjemmesygeplejerske fra kommunen. Kvinden lyttede på forurettedes hjerte og lunger, og spurgte ind til hendes helbred m.v. Kvinden var i lejligheden i 15-20 minutter, og spurgte til sidst forurettede, om hun havde nogen penge. Umiddelbart intet stjålet fra hjemmet.

Indbrud i perioden
Ahlgade, Holbæk
Faurbjergvej, Holbæk
Hovedgaden, Svinninge
Idrætsvej, Undløse, Tølløse
Jernbanevej, Tølløse
Munkholmvej, Holbæk
Primulavej, Tølløse
Rebslagervej, Holbæk
Skovbrynet, Jyderup
Solparken, Tølløse
Tølløsevej, Gl. Tølløse, Tølløse