Fredag den 31. juli fra klokken 21.00 til klokken 01.00 er der igen inviteret til en spændende oplevelse på Brorfelde Observatorium. Der er arrangeret mulighed for at studere fuldmånen på en “Fuldmåneaften” på og ved observatoriet. Sidste gang, der var et lignende arrangement var den 3. juli.

Her i sommerferien har der for både børn og voksne været aktiviteter på Brorfelde. Disse har været meget besøgt, og børnene har fået gode oplevelser med hjem.

Om aftenens “Fuldmåneaften” vil tiltrække lige så mange af den yngre generation må vise sig, men der inviteres til både “månekiggeri”, når det nu er fuldmåne, og så vil der være mulighed for at lytte til spændende og måske lidt uhyggelige historier og “måne-myter”. Der skal nok blive den helt rette “fuldmånestemning” oppe ved observatoriet.

Så interesserede anbefales at tage en sovepose med (sommeren byder nok ikke ligefrem til at ligge på et tæppe uden noget over sig) og nyde denne specielle event. Undervejs bydes der på “Astronomernes Midnatsmåltid”.

“Fuldmåneaftenen” afholdes i et samarbejde med Brorfeldes Vennekreds og Københavns Astronomiske Forening.

Prisen er kr. 100,- for voksne og kr. 50,- for børn. Der er kun et begrænset antal billetter til rådighed og det er vigtigt at bemærke, at billetterne kun kan købes over Internettet. Besøg evt. hjemmesiden http://www.brorfelde.dk for yderligere informationer.