Benny’s Køreskole 
v/ Benny Knudsen
Valdemar Sejrsvej 30
4300 Holbæk
Tlf. 23 30 60 12
bennyskoreskole@mail.dk

Teorilokaler
Valdemar Sejrsvej 30, 4300 Holbæk
Vig Hovedgade 35A, 4560 Vig

benny2Når “projekt kørekort” skal ende godt
Bennys Køreskole har centralt beliggende teorilokaler i både Holbæk og i Vig. I Holbæk finder du køreskolen på hjørnet af Valdemar Sejrsvej og Lundemarksvej, som er tæt på både bus- og jernbanestationen og EUC skolerne lige i nærheden. I Vig ligger teorilokalerne på Hovedgaden midt i Vig skråt over for SuperBrugsen og tankstationen.

Så det er let at komme til teoritimer hos Benny og de andre kørelærere på Bennys Køreskole. Om det så også går let at få teorien til at sidde fast i hukommelsen er individuelt fra elev til elev, men kørelærerne hos Benny har ry for at gøre det så nemt som muligt for eleverne at lære det nødvendige stof.

Det er Bennys erfaring som mangeårig kørelærer, at det har meget med motivationen og stemningen i teorilokalet og i bilen at gøre, når eleverne hurtigt tilegner sig både teori og praksis. Hvis eleverne føler sig godt tilpas, bliver introduceret til stoffet af en erfaren lærer på en god måde, så går hele “projekt kørekort” normalt godt.

Det er i den forbindelse underordnet, om det er til personbil, til motorcykel eller et trailerkort B/E til det eksisterende kørekort, der sigtes mod – det hele drejer sig om den måde, man går til opgaven på. Benny lægger vægt på en positiv tilgang, teoretisk såvel som praktisk.

Fra lastbilchauffør til kørelærer
Benny Knudsen er en rigtig iværksætter af den type, som starter med at få en masse erfaring i én branche. Han startede som selvstændig lastbilchauffør, men mærkede, at han havde lyst til andet end at køre store transporter og ”fejeblad”. Så han gik i gang med en videreuddannelse som kørelærer, hvilket han blev i 1995, og startede med at køre for andre køreskoler i København og Roskilde.

Snart trak iværksættertrangen igen i Benny, og han fandt ud af, at han gerne ville etablere sig i Holbæk og omegn. Det var starten på det, der nu er en forretning i fremgang i både Holbæk og Vig. Benny glæder sig over naturligvis over virksomhedens vækst, men han ser også frem til, at der på et tidspunkt bliver tid hans store hobby, som er at køre på motorcykel. Som det er nu tager forretningen dog det meste af hans tid.

bennyHvad kræves der for at tage kørekort?
Man skal være fyldt 18 år, før man kan få udstedt et kørekort. Det er muligt at starte på undervisningen i teori og køretimer tre måneder, før man fylder 18 år. Teoriprøven kan bestås én måned før 18-års fødselsdagen, men selve køreprøven må aflægges tidligst på selve 18-års fødselsdagen.

Loven kræver, at man mindst har 29 lektioner i teori, fire lektioner på manøvrebanen, fire lektioner på et køreteknisk anlæg og 16 kørelektioner i bilen på vej og gade. Normalt må eleverne påregne at tage flere kørelektioner end det lovbefalede antal.

Det lyder som en gevaldig omgang, men med gode kørelærere ved siden af eleven bag rattet og de bedste forhold i teorilokalet, så er det Benny Knudsens erfaring, at alt går glat. Og det er ikke kun under glatbanetræningen!

Anbefalinger
Alex Frederiksen skrev: “Rigtig god køreskole. Kan kun anbefale den, da det er en god teori og kørsel – bestod begge første gang”

Jannick Nielsen skrev: “Jeg giver 5 stjerner, for det er den bedste undervisning, og en meget tålmodig mand.”

JBM skrev: “Har haft god undervisning igennem hele perioden. Det er både lærerigt og hyggeligt at tage kørekørt hos Benny, så det er en klar anbefaling.”