jhnEntreprenør Jens Henrik Nielsen ApS
Bognæsvej 13
4300 Holbæk
Tlf: 59 46 10 93
jh@jenshenrik.dk

Autoriseret kloakmester
Entreprenør Jens Henrik Nielsen ApS er en erfaren entreprenørvirksomhed, der kan tilbyde hjælp med alt inden for jord-, anlæg- og kloakarbejde. Vil du være på forkant med de store mængder regnvand, som det danske klima er kendt for, eller står du netop nu med vand til knæene? Der er ingen grund til panik. Som autoriseret kloakmester løser virksomheden med stor ekspertise alle former for kloakopgaver, hvad enten der er tale om vand i kælderen, rørskader, tilstoppet kloak m.m.

jhn2Opgaver over og under jorden
Med en arbejdsplads både over og under jorden beskæftiger virksomheden på Tuse Næs sig med alt fra kloak, bundfældningstanke, separation af spilde-/regnvand m.m. til alle former for støbeopgaver – støbning af gulve, fundamenter og kældre – samt anlæg af indkørsler, fortove og stier. Få styr på det underjordiske og skab et solidt fundament for et ny smuk bygning.

Skulle uheldet have været ude, varetages forsikringsskader også.

Jens Henrik Nielsen ApS bestræber sig på at levere et godt stykke arbejde, og det kræver som bekendt de rette redskaber. Graveopgaver udføres med henholdsvis gravemaskine, rendegraver, minigraver og håndkraft.

jhn3Hele Sjælland serviceres
Entreprenørvirksomheden har de sidste 10 år udført opgaver på hele Sjælland. Med mange års erfaring kan firmaet tilbyde en grundig udførelse af alle typer entreprenøropgaver og en service i topklasse.

Befinder du dig på Sjælland og har et jord-, anlæg- eller kloakproblem, så kontakt Jens Henrik Nielsen ApS for et ordentligt stykke arbejde.

Du kan kontakte virksomheden via hjemmesiden med en beskrivelse af dit problem, hvorefter din henvendelse vil blive besvaret hurtigst muligt.

Du kan også kontakte virksomheden pr. telefon for rådgivning, mere information og eventuelle spørgsmål til omfanget af dit problem, hvornår og hvordan det kan løses samt de omkostninger, der er knyttet til.