klinik-for-selvhelbredelse
Ulla Schmidt Andersen

Klinik For Selvhelbredelse
v/ Ulla Schmidt Andersen
Ahlgade 3 F
4300 Holbæk
Tlf. 29 60 05 82
mail@klinikforselvhelbredelse.dk

Åbningstider
Mandag: 13.00 – 18:30
Tirsdag: 9.30 – 18:30
Onsdag: 9.30 – 18:30
Torsdag: 9.30 – 16:30
Fredag: 9.30 – 14:30

Bestil tid online 

Klinik For Selvhelbredelse på Facebook 

Holistisk tilgang
Ulla Schmidt Andersen er uddannet farmakonom og farmaceut samt merkonom i personaleudvikling. Siden 2004 har hun arbejdet med alternativ behandling ud fra en holistisk tilgang. I hendes Klinik For Selvhelbredelse tager alle behandlingerne udgangspunkt i helheden mellem det fysiske, det psykiske og det spirituelle – mellem krop, sind og ånd.

Gennem et holistisk behandlingsforløb identificeres årsagerne bag sygdommen i stedet for kun at behandle de aktuelle symptomer – såsom koncentrationsbesvær, træthed, bevægelsessmerter eller hovedpine. For ofte skal de grundlæggende årsager findes i patientens følelser eller tanker. Et behandlingsforløb tager derfor tid, og man skal være indstillet på at arbejde med sig selv emotionelt i den proces.

Der findes ikke to ens behandlingsforløb, da der hver gang tages udgangspunkt i det enkelte menneskes behov. Som oftest vil der blive inddraget flere forskellige behandlingsformer for at afdække og inddrage både det kropslige, det energimæssige og det følelsesmæssige. Klienterne oplever at den holistiske tilgang giver resultater.

”Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv i mange år” – Heidi

”Min krop og mit sind har glædet sig til hver behandling. Det er som om, at jeg hver gang er gået ind en fuldstændig ustresset og afslappet tilstand” – Lisbeth

En bedre kropsholdning
En bedre kropsholdning

Ida P. Rolf-metode
Ida P. Rolf-metode er et integreret forløb på ti behandlinger, der giver en bedre kropsholdning. Behandlingerne udføres med den særlige Rosenbergteknik – opkaldt efter Stanley Rosenberg Instituttet – som er en blid bindevævs- og trigger punktsmassage. Formålet med de ti behandlinger er at balancere den moderne krop i forhold til tyngdekraften. Herefter har kroppen meget lettere ved at opretholde sundheden, og samtidig undgå unødigt slid, skader og smerter.

Behandlingsforløbet er efterprøvet og har en indvirkning på rygsmerter, kropsstivhed, nedsat bevægelighed, piskesmæld, iskias smerter, fordøjelsesproblemer, hovedpine, problemer med skuldrene, mén efter operationer, nakkesmerter, balancebesvær og nedtrykthed.

Din indre kritiker kanøfler dig!
Din indre kritiker kanøfler dig!

Ulla Schmidt Andersen er medlem af Foreningen af Kranio-, Sakral- og Kropsterapeuter, der er patienternes garanti for professionel behandling og løbende efteruddannelse.

Naturlig ansigtsløftning
Få løftet ansigtet med A.L.T. ansigtsløftningsteknikken. I løbet af seks behandlinger bliver hud, muskler og bindevæv stimuleret gennem massage. Ansigtets spændinger fjernes, samtidig med at spændstighed bliver tilføjet til de mere slappe områder af ansigtet. Det medfører, at ansigtet efter et behandlingsforløb er blevet løftet gennem en større symmetri og en bedre mimik. Det gør samtidigt ansigtet mere levende og imødekommende.

I klinikkens webshop kan du købe gavekort, olier og andre plejeprodukter foruden Ullas e-bog om hvordan du tæmmer “din indre kritiker”.