dingit2Ding IT 
v/ Casper Allerslev Jensen
Ryttervænget 1
4390 Vipperød
Tlf. 61 51 93 09
info@dingit.dk

Styr på systemer og data
Der er mange, nye begreber, som vi skal vende os til i informationsalderen. For at kunne tage stilling til, hvordan vi i vores virksomhed eller privat skal organisere os, vores computerkraft og vore data, må vi sætte os ind i en del tekniske begreber. Vi skal lære nye ord, som ”hosting” og ”data i skyen”. Det kan være omfattende at blive dus med hele den elektroniske verden, og det kan være nødvendigt at få hjælp med at få oversat fra ”datamatisk” til ganske almindeligt hverdagsdansk.

Alt bliver meget lettere, hvis du samarbejder med Ding IT der har erfaringen med at se dit IT system fra to sider: fra din side som bruger og ejer af en mængde uerstattelige data, og fra dit IT systems side, som kræver indsigt, opdateringer og sikkerhedsrutiner. Det ideelle for en virksomhed eller en privatperson, som har mange data liggende spredt på PCerne, på en server eller på en ekstern harddisk, er at have en eller flere kompetente personer tilknyttet IT-driften.

Outsourcing
En samlet løsning, som anvendes af stadig virksomheder, er at lægge både konsulentbistanden, ansvaret for datasikkerheden og den løbende opgradering ud af huset. Denne service – outsourcing af IT driften – er Ding IT’s speciale og indehaver af Ding IT, Casper Allerslev Jensen, har årelang erfaring  i at tilbyde denne løsning.

Det betyder hos Ding IT, at du får hjælp til at strukturere og gemme alle dine data i skyen, fordi du bruger Internettet og eksterne partnere til at gemme alle de vigtige informationer.

dingitOptimering af din daglige drift
Der er i princippet ikke den helt store forskel på driften af en enkelt PC i hjemmet og et helt IT system i din virksomhed. Det er sikkerheden, det hele drejer sig om. Og med den rette samarbejdspartner er det muligt at opsætte dine rutiner, så du til enhver tid kan være sikker på, at alle de oplysninger, du og dine medarbejdere har liggende på deres PC’ere, også er gemt udenfor huset.

Og når du har kontaktet Casper Allerslev Jensen fra Ding IT, og I sammen har fundet ud af den helt rigtige løsning i din virksomhed, vil han kunne præsentere en samlet plan, som detaljeret fortæller dig og dine medarbejdere, hvordan det hele hænger sammen, og hvad der skal ske for at optimere din IT drift.

Behovene er naturligvis individuelle fra bruger til bruger, og løsningsforslaget fra Casper vil derfor nøje beskrive, hvordan det udstyr og de programmer, som du benytter i virksomheden, kommer til at arbejde sammen. Og han vil præcis kunne forklare dig, hvad fordele der er ved at have dine data opbevaret henholdsvis hjemme i virksomheden, oppe i ”skyen” eller en kombination heraf.

Først den dag, hvor IT systemet får en fejl eller bryder helt ned, opdager vi, hvor sårbare de livsnødvendige PC- og IT systemer er for vores hverdag. Hvis du ikke har en sikkerhed for, at dine data altid er intakte og i sikkerhed, er din virksomheds drift og fremtid i fare.

Et fast månedligt beløb
Ud over, at dit system er blevet sat hensigtsmæssigt op, så du aldrig vil komme til at miste dine informationer, kan du med en servicekontrakt tilkalde IT support døgnet rundt. Abonnementet beregnes ud fra størrelsen af din virksomhed og dit IT systems drift.

Kontakt Casper Allerslev Jensen og modtag et uforpligtende tilbud på en gennemgang af dit IT system, hosting af dine data og 24/7 professionel support.