hal-eHAL-E
Østre Havnevej 11
4300 Holbæk
Tlf. 70 20 00 48
velkommen@hal-e.dk

Følg HAL-E på Facebook

Eventhal med plads til eventyr
Er du i gang med at arrangere et stort event og mangler et lokale med højt til loftet? Eventbureauet E-360’s HAL-E er en eventhal på 625 m2 med plads til lige netop det, du har behov for til dit næste arrangement. I en rå industriel og moderne indretning tilbydes en 400 m2 søjlefri hal, en scene i 1 ½ plan, tre møde- og konferencelokaler samt en balkon med udsigt over hallen.

Dette gør HAL-E velegnet til konferencer, produktintroduktioner, messer, film- og fotoproduktioner, middage og andre festlige begivenheder m.m. Har du brug for plads til borde og stole, tøjstativer eller måske masser af danseglade gæster? Lad eventhallen danne de perfekte rammer om dit næste arrangement.

hal-e2Til hverdag og fest
HAL-E udlejes til både private og offentlige virksomheder og organisationer samt til private arrangementer.

Den store hal og de mindre mødelokaler skaber de optimale rammer for afholdelse af konferencer såvel som små møder. Når I som virksomhed lejer HAL-E, har I mulighed for at benytte stedets café. Mod et mindre beløb kan du nyde et udvalg af frisk frugt og kaffespecialiteter.

HAL-E arrangerer fester året rundt, afsluttende med nytårsaften for voksne (+27), hvor dørene åbner kl. 21 til cocktails, kransekage kl. 24 og hotdogs til natmad. Hit efter hit lokker alle ud på dansegulvet.

Messer og outlets
Hallen kan desuden fungere som rum for alle typer af outlets og messer samt kundearrangementer, hvor du som repræsentant for tøjbrands, boligkæder, bilmærker etc. kan invitere dine kunder til introduktion af nye produkter, lagersalg m.m. I forbindelse med disse arrangementer er det muligt at gøre brug af stedets billetsystem.

Som helt almindelige borgere har I også mulighed for at invitere jeres gæster til en festlig begivenhed i HAL-E. Går I og planlægger drømmebrylluppet, en 18 års fødselsdagsfest eller en middag lidt ud over det sædvanlige? Stedets lounge og café har plads til op til 60 personer, mens hallen kan rumme 50 – 250 glade gæster.

hal-e3Erfarent eventbureau
Hallen kan lejes som den er, hvis du selv ønsker at stå for planlægningen af dit arrangement, men de erfarne eventarrangører bag HAL-E i eventbureauet E-360 står også klar med et tilbud om full service event management. Ud fra dine ønsker arrangerer de alt fra fredagsbarer til bryllupsfester.

Kontakt HAL-E for flere informationer og booking af dit kommende event.