malingHolbækmaleren
v/ Malermester Henrik Bo Vilhelmsen
Ringstedvej 255
4300 Holbæk
Fastnet: 49704065
Mobil: 21903447
Email: Hornbaekmaleren@pc.dk

Fordi dine vægge fortjener det!
Malermester Henrik Bo Vilhelmsen flyttede i 2015 til Holbæk, og borgerne i Holbæk og omegn kan herved glæde sig til at få udført arbejde af en professionel malermester med mange års erfaring i branchen.

Flere års erfaring som maler i Hornbæk har givet Henrik Bo Vilhelmsen kompetencerne til at kunne udføre snart sagt alt slags malerarbejde. Henrik Bo Vilhelmsen udfører malerarbejde for alt fra private boliger til virksomheder og skoler – løsninger i høj kvalitet, som er til at betale

Man hand with roller painting a white wall

Professionelle totalløsninger
En renovation af boligen eller maling af lejligheden i forbindelse med fraflytning kan få grå hår frem hos de fleste, og her kan en professionel maler som Henrik Bo Vilhelmsen gøre underværker. Han medbringer selv alt tilbehør til at udføre malerarbejdet, og udfører desuden alt renovering der måtte opstå under arbejdet – såsom spartling og renovering af overflader samt opsætning af væv eller tapet. Henrik Bo Vilhelmsen bruger redskaber og maling af god kvalitet, hvilket er med til at sikre flotte resultater.

Så hvad enten du vil have renoveret og malet hele huset, eller blot skal male børneværelset om, skal du kun bekymre dig om at vælge farver og design, Henrik Bo Vilhelmsen klarer resten.

holbaekmalerenKyndig vejledning
Malermesteren Henrik Bo Vilhelmsen er klar på telefon eller mail til at svare på dine spørgsmål omkring diverse malerjobs, og du er garanteret en professionel og kyndig rådgivning inden malerjobbet udføres.

Hvis du som virksomhed gerne vil give dine kunder et godt førstehåndsindtryk, så kontakt Henrik Bo Vilhelmsen for at få et uforpligtende tilbud på totalløsninger.

Hvad enten malerjobbet skal udføres for virksomheder eller private, så ring eller mail Henrik Bo Vilhelmsen i dag for at give dine vægge den behandling de fortjener.