lydias luxLydia’s Lux
Labæk 5
4300 Holbæk
Tlf. 20 40 50 65
lydiaslux@gmail.com

Åbningstider
mandag-torsdag kl. 10:00-17:30
fredag kl. 10:00-18:00
lørdag kl. 10:00-14:00

Lydia’s Lux på Facebook

Stemningsfuld butik, skønne varer
I 2015 åbnede en ny butik for de kræsne i Holbæk. Lydia’s Lux fører en eftertragtet blanding af varer til klædeskabet og køkkenet. Mangler du en gave til veninden eller værtinden, kan du være sikker på at finde noget, der vil falde i smag, for Lydia fører både modetøj, interiør og specialiteter.
lydia kaffe
Konceptet er baseret på solide mærkevarer og specialiteter fremstillet af kvalitetsråvarer.

Te-feinschmeckere vil ikke gå forgæves hos Lydia’s Lux, der fører et bredt udvalg af såvel økologisk som almindelig te, og hver uge er der en ny smagsprøve: Hvid – grøn – sort – urter, alle i mange varianter og både i økologiske og almindelige. Ud fra gamle opskrifter laves også specielle blandinger som munter te og snøfte-te.

Kaffen kommer fra Just Coffee, der importerer øko-kaffe fra forskellige lande. Bønnerne ristes og pakkes i Danmark, og hos Lydias Lux bliver bønderne herefter friskmalet på bestilling.

Til stuen og garderoben
Til hjemmet kan du bl.a. finde lys og nips, porcelæn og tekstiler; dansk design til priser, hvor alle kan være med. Interiøret balancerer mellem den nordiske tradition for enkelthed og øjeblikkets tendenser.

Butikken har et stort sortiment af tøj til hverdag og fest, men også klassiske klæder som jeans, korte nederdele og habitjakker. De skarpe snit kan med fordel kombineres med de bløde toppe, tunikaer og kjoler, der følger tidens tendenser – fra paisley til pailletter.

Det nyeste skud på stammen er de lækre silkekjoler fra Charlotte Sparre.

lydiaSucces med silke
Charlotte Sparre slog igennem i 1990erne med tørklæder, som hun syede af den blødeste kinesiske silke. Efterspørgslen voksede, og Charlotte besluttede derfor i en alder af 24 år at etablere sin egen forretning baseret på silketørklæder. Med stor risikovillighed investerede hun i produktionen af ikke færre end 8000 tørklæder, og med en intens markedsføringsindsats fik hun succes med sine smukke designs. Tørklæderne blev siden udvidet til en komplet tøjkollektion, som er blevet præsenteret af supermodeller som Helena Christensen, Naomi Campbell og Cara Delevingne.

Feminint strik
Butikken på Labæk fører også tøj fra Skovhuus, Jorly, Handberg, Wearhouse, Merrytime, Peppercorn og Konok. Ligesom Charlotte Sparres silke er strik fra Skovhuus eftertragtet hos mange danske kvinder med sans for kvalitet. Familievirksomheden Skovhuus har designet og produceret strikvarer siden 1972, og kollektionerne, der designes i Herning, er kendt for deres elegance og langtidsholdbarhed.

Besøg Lydia’s Lux og oplev de fine varer på første parket. Følg Lydia’s Lux på Facebook og blive opdateret, når der kommer nye varer på hylderne.