glassliberiet3Glassliberiet
Vestre Strandvej 21
4300 Holbæk
Tlf. 25 88 44 88

Besøg Glassliberiet på Facebook

Håndsleben glaskunst
Står du og mangler en unik og personlig gave, eller er du på udkig efter en ny og flot glasfigur til samlingen? Så skulle du tage et kig på Glassliberiets spændende udvalg. Her finder du et bredt udvalg af brugsglas, glasfigurer og andet pynteglas med påslebne logoer eller motiver.

Glassliberiet har lang erfaring indenfor sit håndværk og har eksisteret siden 1988. Glassliberiet har specialiseret sig indenfor håndsleben glaskunst.

glassliberiet2Gaver til alle anledninger
Du kan sætte dit helt personlige præg på glassene fra Glassliberiet. Netop derfor er glasvarerne oplagte, uanset hvem du gerne vil forære en gave til. Det kan være en firmagave, en dåbsgave, en studentergave, en bryllupsgave eller noget helt andet.

Du kan være helt sikker på at give en unik gave, når du sætter dit personlige præg på et af Glassliberiets produkter. Der er utallige muligheder for at indgravere navne, datoer, dekorationer eller noget helt andet. Måske ønsker du at få påskrevet dit eget personlige digt eller et yndlingscitat. Næsten alt er muligt.

Vælg blandt mange produkter
Glassliberiets hjemmeside finder du et stort udvalg af produkter af glas. Her findes skåle dekoreret med smukke blomstermotiver, ølglas med fiskeri- eller jagtmotiv, børneglas med søde figurer, vinglas, karafler med mere.

Glassliberiet arrangerer også smukke gavekurve, som giver dig mulighed for at forære dine udvalgte glas væk sammen med lækker chokolade, vin eller blomster til anledningen. Udvalget rummer sjove og anderledes muligheder. For eksempel kan du vælge en løsning, hvor gaven foræres i et fuglehus, en tønde eller en kiste. Der er naturligvis også mulighed for at købe et gavekort.

Din bestilling kan afgives i netbutikken, eller du kan vælge at kontakte Glassliberiet ved personlig henvendelse.

glassliberietBesøg Glassliberiet
Der kan aftales besøg på Glassliberiets værksted eller i udstillingslokalerne. Værkstedet finder du på Orø ved Holbæk, mens udstillingslokalerne er beliggende i Eskebjerg.

Her vil du kunne få et endnu bedre indtryk af glasvarerne, sammen med en uddybende snak om muligheder og idéer til lige netop det, som du er ude efter.

Scorer højt på tilfredshedsbarometeret
Hvis du ønsker friske opdateringer om Glassliberiet, kan du følge værkstedet på Facebook. Her kan du se nyheder og læse flotte anmeldelser fra glade kunder.

Billede1bbb