Holbæk StationsCykler
Jernbaneplads 1
4300 Holbæk
Tlf. 30 69 44 15

Åbningstider
Mandag: 09.00 – 18.00
Tirsdag-fredag: 08.00 – 18.00
Lørdag: 09.00 – 15.00
Søndag: Lukket

Stort udvalg af cykler- og cykeludstyr 
Hos Holbæk StationsCykler, som er centralt placeret lige ved Holbæk Station, er der mange hundrede cykler at vælge mellem – uanset om du er ude efter en billig herrecykel, damecykel, elcykel eller børnecykel. Foruden ”hverdagsmodellerne” finder du masser af sportscykler, herunder racercykler og mountainbikes fra de bedste mærker. Her er altså noget for enhver smag.

Det skal være nemt at købe en cykel, og det er det hos Holbæk StationsCykler.

Du finder alt tilbehør til cykelturen i shoppen. Her er et bredt udvalg af hjelme, låse, cykelbriller, dæk mm., så uanset om du er bycyklist eller professionel, kan du finde det du har brug for i den lokale cykelhandler i Holbæk.

De bedste mærker til markedets bedste priser
Holbæk StationsCykler vil gerne give kunderne den bedste service, uden at gå på kompromis. Cyklerne du kan købe hos Holbæks StationsCykler er til markedets bedste priser – med garanti!

De gør en dyd ud af at det skal være nemt for dig som kunde at handle hos dem. Det eneste du skal have tjek på, når du køber ny cykel, er din højde. Resten hjælper Holbæk StationsCykler dig med, så du ender med at få den rette cykel, som du har brug for, med hjem. Efter at du har fundet din yndlingsmodel, kan du med få enkle trin, betale og efterfølgende få leveret din nye cykel i løbet af 3-4 hverdage 100% færdigsamlet, afprøvet og justeret.
Det er nemt, ikke?

Se deres brede udvalg af på Holbæk StationsCyklers hjemmeside,  eller besøg butikken, hvor du se et meget bredere udvalg af cykler og cykeltilbehør.